Hava Durumu

MAESTRO SAHNEDE

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2024 16:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:46

İlk yarıda iki tarafında pozisyonlar üretti. Okereke’nin ilk yarı yakaladığı net gol fırsatları ağlarla buluşsaydı işler daha iyi olabilirdi. Beşiktaş’ın kazandığı penaltı tam fiyasko, hakemler hakkında çok yorum yapmayı sevmiyorum lakin hakeme rağmen Gaziantep FK inanılmaz reaksiyon gösterdi. İkinci yarı ise tamamen Beşiktaşın sahasına yığılan Gaziantep FK, takımın maestrosu Maxim ile beraberliği yakaladı. Beraberlik golü 5 dakika önce gelseydi, aynı reaksiyonla ikinci gol bile atılırdı.

Evet, şu bir gerçek ki Gaziantep FK oldukça iyi oynadı. Selçuk hoca bu kez oyuncu değişikliklerinde hata yapmadı. Mustafa’nın dönüşü ise ayrıca sevindirici. Özellikle Maxim’i yine çıkarır diye düşünürken, oyunda tutması oldukça şaşırttı. Umuyorum ki Selçuk hoca hatalarında ders çıkarmıştır.

Yaklaşık 10 günlük bir araya gidiyoruz. 19 Ekimde Kayserispor ile oynanacak maç oldukça önem taşımaktadır. Şöyle ki; bu maçın performansı Beşiktaş’a mı özel yoksa takımda bir şeyler düzeliyor mu sorusuna cevap olacaktır. Eğer aynı güzellikte izlersek, demek ki bir şeyler düzeliyor. Lakin aksine görüntü verilirse o zaman takım Beşiktaş’a özel bir oyun oynadı düşüncesi netleşir.

Umut ediyorum ki bir şeyler düzelmiştir. Hatalarının farkında varmışlardır. Bunun cevabını ise Kayserispor müsabakasında göreceğiz. Şimdi Beşiktaşı kendi sahasında gömmüş galibiyet alınacak maçta beraberlikle yetinmek zorunda kalmış bu Gaziantep FK’yı tebrik edelim. Yetinmek zorunda kalmış diyorum. Çünkü HAKEME rağmen…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.