Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Başkan Yılmaz'dan Kayseri maçının önemine dikkat çekti

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Cumartesi günü Kayserispor ile oynayacakları maçın önemine dikkat çekerek, "Bize puanlar lazım!" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Başkan Yılmaz'dan Kayseri maçının önemine dikkat çekti

Ligin 8. haftasında oynanan Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklama ile hakemler hakkında konuşan başkan Memik Yılmaz, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sadece adaletli kararların verilmesini ve hiç kimseden ayrılacalık beklemediklerini ifade etti. Yeni takım olduklarını, zaman, zaman sakatlıkların ve eksikliklerin olduğunu belirten başkan Yılmaz, bunların artık mezaret olmadığını ve bu takımın artık puan kaybetme tahammülü olmadığını söyledi.

Takımımız Bu Maça Çok İyi Hazırlanıyor

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Kayserispor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Bize puanlar lazım, bu maç tabii her iki takım için çok önemli ama biz daha çok istiyoruz. Takımımız bu maça çok iyi hazırlanıyor. 6 maçtır kazanamıyoruz ama Beşiktaş maçıyla birlikte takım iyi oyun ortaya koyarak yavaş, yavaş ritmini yakaladığını düşünüyorum. Kayseri deplasmanında kazanıp ligde artık yavaş, yavaş üst sıralara çıkmalıyız."

Biz Türk Hakemlerine Güveniyoruz

Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklama ile dikkat çeken başkan Memik Yılmaz, Türk hakemlerine güvendiklerini, adaletli kararlar vermelerini istediklerini ve kimseden ayrıcalık beklediklerini söyledi. Yılmaz; "Beşiktaş maçında herkes gördü. Artık bu maçın üzerinde durmak istemiyorum ama hakemlerimizin biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Biz Türk hakemlerine güveniyoruz. Biz ayrıcalık istemiyoruz, sadece adaletli kararlar versinler, hak eden kazansın" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.