Hava Durumu

Doktora bıçaklı saldırı

25 Aralık Devlet Hastanesi’nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. K.K, kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralı doktor hemen hastaneye kaldırılırken, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Serdar Sarıfakı ve Gaziantep-Kilis Tabipler Odası Başkanı Ramazan Sürücü hastanede inceleme yaptılar.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2019 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Doktora bıçaklı saldırı

Sağlıkta şiddet son bulmuyor. Geçtiğimiz hafta Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hastanın doktor ve sağlık çalışanları saldırıya uğramıştı. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan şiddet olayının ardından bu kez 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde şiddet olayı yaşandı. 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. K.K, mesai çıkışı kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası doktor, hastaneye kaldırılırken, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Serdar Sarıfakı ve Gaziantep-Kilis Tabipler Odası Başkanı Ramazan Sürücü hastaneye geldiler.

DOKTOR SALDIRIYA UĞRADI

Olaya ilişkin olarak 25 Aralık Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Hastanemiz Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.K.K. 06/08/2019 günü heyet ve poliklinik hastalarına bakıp yoğun bir günün sonunda evine gitmek için aracının yanına geldiğinde, kimliği belirlenmeyen bir kişi tarafından haince saldırıya uğrayıp bıçaklanmıştır. Hekimimiz acil servisimize getirilerek anında müdahalesi yapılmıştır.

Diğer mesleklerden ayrı olarak varlığına kutsallık atfedilen, temelinde merhamet ve özveri olan hekimlik mesleğine ve sağlık personellerimize karşı yapılan bu çirkin saldırılar bedenimizde açtığı yaradan çok ruhumuzu yaralamaktadır. Sağlık Personellerimizin bu denli şiddete maruz kalarak zarar görmeleri bu camianın bir parçası olan bizleri ziyadesiyle üzmektedir” ifadelerine yer verildi.

M.TÜRKMEN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.