Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Diziler Ne Zaman Başlayacak?

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte "Diziler ne zaman başlayacak?" sorusu sıklıkla soruluyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2023 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Diziler Ne Zaman Başlayacak?

 Türk televizyon dizilerinin yeni sezon yayınlanma tarihleri açıklandı. Gönül Dağı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Yargı, İyilik, Kuruluş Osman, Ateş kuşları, Kardeşlerim gibi dizilerin yeni sezon tarihleri, Eylül ayının yaklaşmasının ardından izleyicilerinin heyecanla beklediği bir gündem maddesi haline geldi.Televizyon dizilerinin heyecanına kapılan, büyük bir heyecanla dizileri takip eden ve izleyen kitle, hangi dizinin ne zaman başlayacağını araştırmaya koyuldu bile... Final bölümleriyle izleyicinin akıllarında kalan dizilerin yeni sezonları izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Birbirinden heyecanlı diziler, yeni sezonlarıyla ekranlara gelecek. Sabırsızlıkla beklenen yeni sezonların başlama tarihlerini sizler için derledik. İzleyicisini büyüleyen diziler bakın hangi tarihlerde izleyicisiyle buluşacak... 
'Yargı' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
Kanal D'nin izlenme rekorları kıran başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kanal D dizisi Yargı, 29 Mayıs Pazar günü nefes kesen bir bölümle sezon finali yapmıştı. Yaşanan olaylarla takipçilerinin aklında pek çok soru işaretine neden olan Yargı dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göre ise Yargı'nın yeni sezon çekimleri 20 Ağustos'ta başlayan çekimler şu an devam ediyor. Dizi 2. Sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.
'Yalı Çapkını' dizisinin yeni sezonu ne zaman? 
Her bölümüyle izleyicilere heyecan seviyesini arttıran, izleyiciye yüksek anlar yaşatan Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon tarihi araştırılmaya devam ediyor. Dizinin sezon finalinde Seyran ile kaçmaya çalışan Ferit'in Tarık tarafından vurulması izleyenleri merak içinde bırakmıştı. Yalı Çapkını'nda "Seyran Korhan" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, 15 Ağustos haftasında çekimlerin başlayacağını bildirmişti. Kadrosuna yeni isimlerin dahil olacağı Yalı Çapkını dizisinin Eylül ayında kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.
'İyilik' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
Fox TV ekranlarında yayınlanan İyilik dizisi geçtiğimiz sezona geç bir başlangıç yaptı ancak hem konusu hem de oyuncuları ile adından sıkça söz ettiren projeler arasına girdi. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş ve Sera Kutlubey gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren İyilik dizisi 8. bölümü ile sezon finali yapmıştı. İyilik dizisinin ise sezon finalinin ardından yayınlanacak iki bölümünün ne zaman ekranlarda olacağı çoktan belli oldu. Edinilen bilgilere göre dizinin 9. ve 10. bölümleri çekildi ve yeni sezonun eylül ayının 2. haftası başlaması bekleniyor.
'Kuruluş Osman' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
ATV'nin fenomen dizilerinden Kuruluş Osman 8 Haziran?da 98. bölümüyle sezon finali yapmıştı. 2022-2023 döneminde 4. sezonuyla izleyicinin karşısına çıkacak Kuruluş Osman'ın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.
Ancak Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonunun ekim ayı ortalarında başlaması bekleniyor.
'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür gibi daha birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda toplayan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunu bekleyenler için heyecan verici bir gelişme yaşandı. TRT1'in sevilen dizisinin yeni sezon fragmanı ekranlarda dönmeye başladı.Pazartesi akşamları TRT1 ekranlarında fırtınalar estiren Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ise henüz tam olarak bilinmiyor.
'Gönül Dağı' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen aile yapımı dizilerinden biri olan Gönül Dağı, toplamda 2 sezon, 58 bölüm yayınlandı. Cumartesi akşamları ekranlara gelen dizi, küçük dünyalarında büyük hayaller kuran Anadolu insanı üç kuzenin hikayesini konu ediniyor. Eğlenceli anları ve sade hayatları ile izleyenleri ekran başında tutan Gönül Dağı yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Haziran ayında sezon finali ile ekranlara ara veren dizinin Eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. 
'Arka Sokaklar' dizisinin yeni sezonu ne zaman? 
Türk televizyonlarında bir efsaneye dönüşen Kanal D dizisi Arka Sokaklar, önümüzdeki sezon 18. sezonuyla ekranlara gelecek. Cuma günleri yayınlanan dizi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ait özel bir ekibin maceralarını konu ediniyor. 17 sezon 632 bölüm yayınlan efsaneye dönüşen arka sokaklar dizisinin yeni sezon bölümü 1 Eylül Cuma günü sevenlerini tekrar ekran başına toplayacak.  
'Kızılcık Şerbeti' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu ne zaman başlayacak merak edildi. Dizi ilk sezonunun ardından 2. sezon hazırlıklarına başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman 2023? Kızılcık Şerbeti yeni sezonu hangi gün başlayacak, ne zaman? İşte detaylar...
Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezonuyla ilgili merak edilen detaylar netleşiyor. Dizinin çekimlerinin 29 Ağustos'ta başlaması planlanıyor ve yeni sezonun Eylül ayının ilk haftalarında 5 Eylül 2023 Cuma günü izleyiciyle buluşması bekleniyor. 
'Ateş Kuşları' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan 'Ateş Kuşları', 22. bölümde sezona ara vermişti. Başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Tozkoparan'ın yer aldığı diziden hayranlarını sevindiren haber geldi. Sezona geç başlayan dizilerin birinden olan ateş kuşları yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı dizinin 2. sezon hazırlıkları başladı. 
 'Kardeşlerim' dizisinin yeni sezonu ne zaman?
Kardeşlerim, NG Medya imzalı, ilk bölümü 20 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram, gençlik ve romantik türündeki Türk televizyon dizisidir. ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisi, 10 Haziran 2023 Cumartesi günü sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti. Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu Eylül ayının başında başlayacak. ATV Kardeşlerim 4. sezon tanıtım fragmanını yayınlandı. Fakat dizinin yeni sezon ilk bölümü hangi gün yayınlanacak açıklanmadı. Dizilerin genel olarak yeni sezonları Eylül-Ekim ayları gibi başlamaktadır. Aynı şekilde Kardeşlerim dizisinin de 4. sezonunun Eylül-Ekim aylarında başlayacağı tahmin ediliyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.