Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Kaybolan Rojin Kabaiş'in son kamera görüntüleri ortaya çıktı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül 2024'te Van Gölü sahiline gitmek üzere yurttan ayrıldıktan sonra kayboldu ve 13 gündür haber alınamıyor. Güvenlik kamera görüntülerinde, genç kızın üzerindeki eşofmanları ve sarı terlikleriyle turnikeden geçerkenki anların kayıt altına alındığı görüntüler ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 10:46
Kaynak: Haber Merkezi

Van'da Kaybolan Rojin Kabaiş'ten 13 Gündür Haber Alınamıyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 13 gündür haber alınamıyor. 27 Eylül 2024 tarihinde Van Gölü sahiline inmek üzere yurtta saklanan genç kız, o gün kayboldu. Ailesi tarafından kayıp ilanı verilen Kabaiş'in yeni güvenlik kamera görüntüleri ise ilk defa ortaya çıktı.

Kamera görüntüleri çıktı

Görüntülerde, Rojin Kabaiş'in yurttan ayrılmışken üzerinde eşofmanlarının olduğu ve ayağında sarı terlikler bulunduğu görülüyor. Turnikeden geçerken anlar kameraya yansıyan genç özellikleri, son olarak Van Gölü sahiline doğru giderken görülüyor.

Geniş arama çalışmaları başlatıldı

Diyarbakır'dan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne kayıt yaptırarak yurda yerleşen Rojin Kabaiş, üniversite eğitimine başlamak üzere Van'a gelmişti. Ancak 27 Eylül tarihinde kaybolduktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi ve yakınları büyük bir endişe içinde beklerken, emniyet güçleri Van başta olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde geniş bir alanda bir arama çalışması başlattı.

Yetkililer, genç kızın bulunabilmesi için her türlü ihbarın değerlendirildiğini ve aramaların sürdüğünü belirtti. Rojin Kabaiş'in akıbetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandığında kamuoyuna bilgi verileceği vurgulandı. Aile kızlarının bir an önce sağsalim bulunmasını  ümit ederek, devletten ve vatandaşlardan yardım istedi.

Arama çalışmaları devam ederken, genç kızın  kaybolmasına dair her türlü ipucu büyük bir dikkatle araştırılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.