Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Güzel Aşklar Diyarı dizisi yayın hayatına başladı

Kanal D'nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölümü merak konusu oldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
Güzel Aşklar Diyarı dizisi yayın hayatına başladı

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı",23 Eylül Pazartesi günü itibarı ile  izleyicilerle buluştu. Yönetmenliğini usta yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği dizide senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı bu dizi ilk bölümününde yayınlanmasıyla beraber izleyicilere görsel bir şölen sundu. Kapadokya'nın büyüleyici manzaralarında çekilen dizinin, tanıtım fragmanlarından itibaren büyük ilgiyle beklenen dizi ilk bölümünden izleyicileri ekrana kilitledi.

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu nedir?

Dizi, İzmir’de yaşayan, tıp fakültesinden yeni mezun olan Deniz’in, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gitmesiyle başlıyor. Masal gibi başlayan bu yolculuk, beklenmedik olayların fitilini ateşliyor. Deniz’in, Alaca ailesinin üyeleriyle yaşadığı zorlu ilişkiler ve dram, dizinin ana temasını oluşturuyor. İkili, evlilik hazırlıkları yaparken, hayatlarının en önemli anına damga vuracak olaylar gerçekleşiyor. Deniz’in tanıştığı Alaca ailesinin güçlü gelenekleri, onun için büyük bir mücadele alanı yaratacak. Deniz ve Arhan onları çevreleyen bunca zorluğa rağmen aşklarını korumayı başarabilecekler midir?

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi önemli isimler yer alıyor. Her bir oyuncu, karakterlerinin derinliklerine inerek, izleyicilere duygusal anlar yaşatmayı hedefliyor. Özellikle Özgü Kaya’nın canlandırdığı Deniz karakteri, izleyicilerin kalbinde yer edecek gibi görünüyor. Arhan karakterini oynayan Burak Berkay Akgül ise, Deniz ile olan ilişkisi üzerinden büyük bir aşk hikayesi sunuyor.

Kapadokya’nın Güzellikleriyle buluşturdular.

Kapadokya, dizinin görsel açıdan zenginleşmesini sağlıyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan bu bölge, izleyicilere hem romantik hem de dram dolu anlar yaşatacak. Dizi, yalnızca hikayesiyle değil, aynı zamanda mekanlarıyla da dikkat çekiyor. Kapadokya’nın eşsiz doğası, dizinin önemli bir parçası haline geliyor.

Güzel Aşklar Diyarı’nın çekimleri daha çok Kapadokya yapılsa da Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı coğrafyalarda çekilen etkileyici görüntüler de dizinin ilerleyen bölümlerinde seyirci ile buluşacak. Dizi, güçlü bir hikâyenin yanı sıra Anadolu’nun eşsiz güzelliği ile de görsel bir şölen yaşatacak.

O sahne sosyal medyada da çok konuşuldu

Diziye dair paylaşımlar, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Kanal D’nin sosyal medya hesaplarında da Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle yer aldığı sahne ve Kıraç’ın seslendirdiği "Zeynebim" türküsü ile duygu dolu anlar, izleyiciler arasında konuşulmaya başlandı. "Hayat narin bir çiçek. Bir kez koparılınca, geriye acından başka bir şey kalmıyor" notuyla paylaşılan sahneler, büyük ilgi gördü.İlk bölümüyle ses getiren dizi için “bu dizi uzun süre reytinglerde birinci sırada” yorumları yapıldı.

 

Gelecek Bölümlerde izleyiciyi neler bekliyor?

"Güzel Aşklar Diyarı", her Pazartesi saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizi, güçlü hikayesi, zengin karakter yapısıyla uzun bir süre adından söz ettirecek gibi duruyor. Aşk, aile bağları ve mücadelelerin iç içe geçtiği bu dizi, izleyicilere unutulmaz anlar sunmayı amaçlıyor.

Tüm bu unsurları bir araya getiren "Güzel Aşklar Diyarı", yeni sezonda izleyicilerin kalplerinde önemli bir yer edinmeye hazırlanıyor.Aşk,aile,dram,ile birlikte Kapadokya’ın doğal güzelliklerini izlemek isterseniz tam ihtiyacınız olan bir dizi.

Güzel Aşklar Diyarı her Pazartesi Kanal D’de kaçırmayın.

Güzel Aşklar Diyarı ilk bölüm için tıklayın.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.