Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Gözler Ajeti Ve Luka'da

Riascos'ın ardından Cezayirli Naoufel Khacef yolların ayrılmasıyla birilkte Gaziantep FK'da gözler Luka Stankovski  ve Albian Ajeti'de...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gözler Ajeti Ve Luka'da

Daha önce de gazetemizin yazdığı 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Gaziantep FK'dan geçen haftalarda Riascos, Albian Ajeti, Luka ve Janio Bikel'i istemişti. Riascos Urfa'ya gitmeyi kabul etmezken Janio Bikel ise teknik ekip tarafından ise onay verilmedi. Öte yandan teknik direktör Marius Sumdica, Albian Ajeti ve Luka Stankovski'nin komşuya verilmesine onay verirken Şanlıurfaspor'un vereceği son karar bekleniyor. Herhangi bir pürüz yaşanmaması halinde Luka ve Ajeti sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'a kiralanacak.


Kupa Maçında Kadroya Alınmadılar
Öte yandan Şanlıurfaspor'a kiralık gitmeleri beklenen Luka ve Ajeti dün Ziraat Türkiye Kupası 5. tur Bodrumspor ile oynanan maçın kadrosuna alınmadılar. Her iki oyuncu da kesin olarak gönderilmesine karar verilirkeh İsviçrile golcü Ajeti'nin Urfa'ya gitmeye sıcak bakmadığı ise gelen bilgiler arasında yer aldı. 1-2 gün içinde iki oyuncunun durumu netleşecek ve büyük ihtimalle ise Şanlıurfaspor'a kiralık gitmeleri bekleniyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.