Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Gaziantep FK'da transfer yasağı!

Gaziantepli teknik direktör Ali Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekerken Gaziantep Futbol Kulübü'ne transfer yasağı gelebileceğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep FK'da transfer yasağı!

Gaziantep Futbol Kulübü'nün 1. lige çıkmasında önemli pay sahiplerinden biri olan ve geçmiş dönemde ise scoth şefliği görevini de yürüten Ali Güneş, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kırmızı-siyahlı takıma transfer yasağı gelme ihtimali olduğunu belirterek ciddi uyarılarda bulunması dikkat çekti. Ali Güneş, eli kulağında başlığı atarak, Türkçe anlamı “Gerçekleşmesi an meselesi olan olayları veya beklenen durumları anlatmak istediğimizde “ eli kulağında deyimini kullanırız? Gaziantep Fk için büyük destek veren valimize, belediye başkanlarımıza ve vekillerimize sesleniyorum. Gaziantep Fk için önlem alın?" paylaşımıyla çağrı yaptı. 

Transfer Yasağı Kapıda

Ali Güneş, paylaşımlarını şöyle sürdürdü; "Futbolcu dosyaları birikmiş durumda bu yüzden Gaziantep Futbol Kulübüne her an UEFA’dan transfer yasağı gelmesi an meselesi eğer bu günden önlem alınmaz ise belki de 3 veya dört dönemi kapsayan transfer yasağı ile kulüp çok zor durumlara düşebilir."

Başkan Ve Yönetim Herkesi Bilgilendirmek Zorundadır

Ali Güneş, paylaşımında son olarak başkan Memik Yılmaz ve yönetime mesaj göndererek, yazısını şöyle tamamladı; "Transfer yasağı ile ilgili kulüp başkanı veya yöneticiler bu takıma gönül veren herkesi bilgilendirmek zorundadır.Yarın transfer yasağı geldiğinde bu konuya önlem almadığınız ve ilin yöneticilerini aydınlatmadığınız için birinci derece sorumlu sizler olursunuz bilginiz olsun?" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.