Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Furkan Soyalp'tan Önemli Mesaj

Gaziantep Futbol Kulübü'nün deneyimli oyuncusu Furkan Soyalp, kamp sürecini başarılı bir şekilde tamamladıklarını duyurdu. Taraftarlara birlik ve beraberlik mesajı veren Soyalp, "Birlikte olduğumuzda aşamayacağımız engel yok" diyerek, takımın ve taraftarların güç birliğiyle büyük başarılara imza atacaklarına inandığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Furkan Soyalp'tan Önemli Mesaj

Topuk Yaylası kampının tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çok yoğun ve güzel bir kamp geçirdiklerini belirten Furkan Soyalp, yeni sezona hazır olduklarını  ve takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.  Soyalp; "Bir sezon başı kampını daha bitirdik. Sabah antreman, uyku, akşam antrenman, uyku, erken kalk, fitness, sabah antrenman, duş, uyku, yemek ve koşu derken tam 1 Temmuz'da başlayan hazırlıklarımızı tamamlandık. lyl çalıştık, hem fiziksel, hemde mental güçlendik."

Geçen yıl tecrübe ettik

Sezonun ilk haftasında Ege deplasmanında oynanacak Bodrumspor maçına konsantre olacaklarını belirken Furkan Soyalp, şehir olarak birlik olmaları halinde güzel günlerin kendilerini beklediğini ifade etti. Soyalp; "Şimdi yeni sezonun ilk maçına tam konsantre olacağız. Tüm şehir birlik olduğumuzda zor günleri nasıl atlattığımızı geçen yıl tecrübe ettik, inşallah bu kez güzel günleri, üst üste galibiyet sevinçlerini Gaziantep şehri, kulübü, taraftarı ile beraber yaşayacağız. Desteğinize ve dualarınıza talibiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.