Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Engelsiz Şahinler Seride 1-0 Öne Geçti 65-58

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçında Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol takımı, TSK Rehabilitasyon'u 65-58 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Engelsiz Şahinler Seride 1-0 Öne Geçti 65-58

Talat Özkarslı Spor Salonunda oynanan maçta Gazişehir Gaziantep, iyi bir mücadele ortaya koyduğu maçta başkent ekibi TSK Rehabilitasyon'u 65-58 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçtiler. Seride 1-0 öne geçerek avantaj sağlayan kırmızı-siyahlı engelsiz şahinlerde maç sonunda büyük sevinç hakimdi. İki takım arasındaki serideki ikinci maç ise 29 Mart Cuma günü Ankara deplasmanında oynanacak ve kırmızı-siyahlı ekibimiz bu maçı alması halinde adını yarı finale yazdıran taraf olacak. 

Takımımıza Güveniyoruz

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı İdari Menejeri Ramazan Taşkın, seride 1-0 öne geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Avrupa'da iyi sonuçlar alarak ülkemize dönüp hemen play-off maçlarına odaklandık. Çıktığımız ilk maçta TSK'yı yenerek seride 1-0 öne geçtik ve Ankara'daki ikinci maçı da kazanarak yarı finale çıkacağımıza inanıyorum. Teknik ekibimize ve takımımıza güveniyoruz. İnşallah son ana kadar gidip şehrimize final heyecanı yaşatmak istiyoruz" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.