Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Engelsiz Şahinler Bir Başarı Hikayesi Yazdı

Bu sezon tüm kulvarlarda baz alındığında Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı ortaya koyduğu performans ile şehrimizin en başarılı ekibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Engelsiz Şahinler Bir Başarı Hikayesi Yazdı

Son Play-Off yarı final mücadelesinde Fenerbahçe'ye mağlup olan Gazişehir Gaziantep, sarı-lacivertli ekibin Beşiktaş'ın yenerek şampiyon olduğu Süper Ligi 3. sırada tamamlayarak adından başarıyla söz ettirdi. Ligde 3. olan Avrupa'da ise adeta fırtına gibi esen kırmızı-siyahlı engelsiz şahinler Avrupa 4.'sü olarak ülkemizi gururlandırdılar. 
Bu Başarıyı Yönetimimize Borçluyuz
Gazişehir Gaziantep İdari Menajeri Ramazan Taşkın, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ile tamamlanan normal sezonun ardından yaptığı açıklamada, "Gönül isterdi ki şampiyon olalım ama yarı finalde şanssız bir şekilde Fenerbahçe'ye mağlup olduk. Normal sezonu 3., Avrupa'da 4. olduk. Bakıldığı zaman çok başarılı bir grafik çizgimiz var. Ben bu başarıyı yönetimimize borçluyum. Bu sezon bize sağladıkları imkân ve destekleriyle onları mahcup etmemeye çalıştık ve inşallah önümüzdeki sezon bu başarının üstüne çıkarak Gaziantep’e şampiyonluk kazandırırız" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.