Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

“Kazanmak için oynadık”

Beşiktaş karşılaşması sonrası maçı değerlendiren Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Maçın başından sonuna kadar maçı kazanmak için oynadık, gol atmak için oynadık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

Trendyol Süper Lig’in 8. Haftasında Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kalan Gaziantep FK’da oynanan oyun herkesi sevindirdi. Maç sonunda oynadıkları oyunu değerlendiren Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Maçı kazanabilirdik. Maçın başından sonuna kadar maçı kazanmak için oynadık, gol atmak için oynadık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Yeni bir takımız. Gelişen bir oyun ortaya koymaya çalışıyoruz. Önemli pozisyonlar yakaladık. Doğru baskılarla, doğru duruşlarla merkezi kapatmaya çalıştık çünkü hareketli ve kaliteli oyuncuları var. Bu tür oyuncuları savunmak ve hücuma çıkmak kolay değil.” dedi.

1 puandan fazlasını da hak ettiklerini belirten İnan, “Fazlasıyla da pozisyona girdik. 1 puana üzüldük. Ama son dakikada olsa Beşiktaş'a karşı puan almak önemliydi. İyi oyuncularımız var. Ama 5 ayda 2 maç yapmış oyuncularımız var. Onlar için kolay olmuyor. Badou 3. maçına çıktı. Onların adapte olması kolay değil.”şeklinde konuştu.
Selçuk İnan, "Beşiktaş'a Avrupa'da başarılar dilemek istiyorum. Bugün biraz yorgun geldiler. Çok iyi bir takıma karşı bir puan aldık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.