Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

“Bu Maç Çok Farklı Olabilirdi”

Furkan Soyalp, Samsunspor maçında ikinci yarıda oyuna girerek oyun hakimiyetini sağladıklarını belirtti, ancak aradıkları golü bulamadıklarını söyledi. Maçın pozisyonlarını değerlendiren Soyalp, geçiş oyununda yedikleri golün işleri zorlaştırdığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Bu Maç Çok Farklı Olabilirdi”

Geçen hafta Saborit'e yaptığı asist ile galibiyetin mimarı olan Furkan Soyalp, Samsunspor karşısında da ikinci yarıda oyuna girdikten sonra önemli bir mücadele ortaya koyarken tecrübeli isim iyi başladıkları maçta geçiş anında gol yediklerini ifade etti. Soyalp; "Bugün çok iyi mücadele ettik. Maça pozisyonla başlayıp bir geçiş oyunundan gol yedik. Gol yedikten sonra tabiki işler dahada zorlaşıyor. Ama maçın kalan kısmında hem pozisyon hem oyun hakimiyeti bizim lehimizeydi."

Maç Farklı Olabilirdi

Furkan Soyalp, çok pozisyon harcadıklarını ve bunları değerleremediklerini belirterek, "Tabi sonuçlandıramayınca daha çok yıprandık. Eğer pozisyonlarından birinden yararlanabilseydik, bu maç çok farklı olabilirdi. Daha yolun başındayız, bunlardan ders çıkaracağız ve arzuladığımız hedefe maç, maç devam edeceğiz. Taraftarlarlarımız bizlere desteği sürdürsün" diye konuştu
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.