Bugün saat 12:13’te Marmara denizinde yaşanan deprem İstanbul ve çevre illerde hissedildi.Büyük bir panik ve korku yaratan depremin derinliği afad verilerine göre 6.99 olarak açıklandı.

Naci Görür uyardı " 7'nin üstünde olacak" Naci Görür uyardı " 7'nin üstünde olacak"

Vatandaşlar korku dolu anları sosyal medyadan paylaştı

İstanbul’da meydana gelen depremin ardından vatandaşlar sokaklara döküldü.Depremin ardından yapılan sosyal medya paylaşımlarından vatandaşların yaşadığı korku dolu anlar yansırken binlerce vatandaşlar sokaklara döküldü.

Bir vatandaş balkondan atladı

İstanbul Bahçelievler'de ise bir vatandaş yaşanan 6.2'lik depremin ardından balkondan atlayarak yaralandı.

Uzmanlar artçı depremlerin devam edeceğini söyledi

Uzmanlardan gelen bilgilere göre artçı depremlerin bugün ve yarın devam edeceği söylendi.Yaşanacak artçı depremlerin 5 büyüklüğüne kadar çıkması beklenirken yıkıcı bir etkisinin olmayacağını belirttiler.

Afad Uyardı

İstanbul'da yaşanan 6.2 'lik depremin ardından Afad'ın yaptığı açıklamada "riskli binalardan uzak durun" çağrısı yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi