Hava Durumu

#Semih Çelik

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Semih Çelik haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Semih Çelik haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

İkbal Uzuner'in Katli: Baba Hasan Uzuner'in Acı İfadesi Ortaya Çıktı Haber

İkbal Uzuner'in Katli: Baba Hasan Uzuner'in Acı İfadesi Ortaya Çıktı

İstanbul Fatih'te Semih Çelik tarafından vahşice katledilen İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner'in emniyetteki ifadeleri, olayın trajedisini bir kez daha gözler önüne serdi. Hasan Uzuner, kızının Semih Çelik ile olan geçmişine dair çarpıcı detaylar paylaştı. Uzun süre rahatsızlık veriyormuş Uzuner, kızının lisede tanıştığı Semih Çelik'in 3. sınıfta rahatsızlık vermeye başladığını belirtti. Uzun süren bu rahatsızlık nedeniyle İkbal’in okulunu değiştirmek zorunda kaldığını ve psikolojik sorunlar yaşadığını ifade etti. Kızının durumunu iyileştirmek için ona bir kedi aldıklarını söyleyen baba, “Son 1,5 yıldır gayet iyiydi ve Semih ile hiçbir teması yoktu” dedi. Kalabalığa doğru yürüdüğümüzde gördüklerimiz.. Olay günü, Hasan Uzuner, eşinin kızını aradığını ancak telefonu bir erkeğin açarak, "Kızınız emin ellerde" dediğini aktardı. Daha sonra başka bir kişinin telefonu açarak, telefonun surlardan düştüğünü söylediğini belirten Uzuner, olay yerinde kalabalık bir grup gördüklerini ifade etti. Kızını aramak için kalabalığa doğru yürüdüklerinde, "Kızımın kafasını fark ettim" sözleriyle yaşadığı acıyı dile getirdi. Olay infial yarattı Bu trajik olay, toplumda büyük bir üzüntü ve infiale yol açarken, İkbal Uzuner’in hayatına son veren Semih Çelik’in yargılanması bekleniyor. Aile, kızlarının yaşadığı bu korkunç duruma dair adaletin yerini bulmasını talep ediyor.

Edirnekapı'da Kan donduran cinayet 2 kadını katletti Haber

Edirnekapı'da Kan donduran cinayet 2 kadını katletti

İki kadını yarım saat arayla vahşice katletti İstanbul Fatih’te mesleğinin kasap olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Semih Çelik, sevgilisi olduğu iddia edilen 19 yaşındaki  İkbal Uzunerle birlikte Edirnekapı’daki surlara çıktı. Bir süre sonra bıçakla Uzuner’e saldıran Çelik genç kızı oracıkta vahşice katletti. Uzuner’in başını ve çeşitli uzuvlarını kesip surlardan aşağı atan Çelik, sonrasında kendisinide surlardan atarak intahar etti. Çelik’in olaydan yarım saat öncede eski sevgilisi olduğu iddia edilen Ayşenur Halil’i de Eyüpsultan’daki evinde boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı. Kendisinide surlardan aşağı bıraktı Olay bugün saat 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde meydana geldi.İkbal Uzuner ile birlikte Edirnekapı Surlarına çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner’i canavarca katledip kendisini de surlardan boşluğa bırakarak intahar etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Semih Çelik ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Semih Çelik hastanede hayatını kaybetti. Babasının ifadesi ortaya çıktı Semih Çelik’in babası ise ifadesinde Çelik’in 5 defa psikolojik tedavi gördüğünü,2 kez kaybolduğunu ve daha önce intahar girişiminde bulunduğunu belirtiği öğrenildi. Evinde yapılan aramada çizdiği resim bulundu Polis ekiplerini yaptığı inceleme sonucunda Çelik’in eski sevgilisi Ayşenur Halil’i de saat 15.30 civarında Eyüpsultan’daki evinde boğazını keserek öldürdüğü belirlendi. Evde yapılan aramada, kendi çizdiği karakalem resmi bulundu. Resimde çıplak halde bir kadının vücudunun parçalara ayrıldığı görüldü. Çelik’in evinde bulunan karakalem resminde olduğu gibi İkbal Uzuner’i parçalara ayırdığı belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından İkbal Uzuner’in ve Ayşenur Halil’in cenazeleri Adli tıp’a götürüldü Polis olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.