Hava Durumu

#Kadooğlu Holding

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Kadooğlu Holding haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kadooğlu Holding haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Kadooğlu Holding’in İSO 500’de Yükselişi Sürüyor Haber

Kadooğlu Holding’in İSO 500’de Yükselişi Sürüyor

Dünya genelinde ve özellikle Türkiye’ye komşu ülkeler ve Ortadoğu ülkelerinde yaşanan bütün olumsuzluklarına rağmen ülke kalkınmasına destek vermeye devam ettiklerini ve Kadooğlu Yağ’ın kendi sektöründe uluslararası markalar arasında bilinirliliğinin her geçen gün arttırdıklarını ifade eden Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de çok ciddi ekonomik sorunlar yaşandığını ancak bunları aşmanın yolunun çalışmaktan geçtiğini sözlerine ekledi. Türkiye'nin ve Gaziantep'in en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Kadooğlu Yağ, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen " Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2023" sıralamasında rekor bir yükselişle 2023 verilerine göre 198.sıraya yükseltti. Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu, son yıllarda gerek bölge gerekse dünya genelinde yaşanan bütün zorluklara rağmen üretimden taviz vermeden yatırımlarını sürdürdüklerini ifade ederek “Global dünyada yaşanan sorunları elbette dünya ticaretini de yakından etkilemektedir. Bizler krizleri aşma konusunda gerçekten büyük deneyimler kazandık. Elbette bu süreçte üretimimize ara vermeden dünya pazarlarındaki yerimizi koruyarak yeni pazarlara yöneldik.  Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2023" sıralamasındaki yerimiz büyük emeklerin, çabaların ve özverilerin sonucudur. Bu başarıları yakalamakta büyük emekleri bulunan mesai arkadaşlarımız başta olmak üzere bizlere inanan, güvenen ve ürünlerimizi tercih eden gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki tüketicilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

Şahin Kadooğlu’nda Nergislerle Karşılandı Haber

Şahin Kadooğlu’nda Nergislerle Karşılandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren üretiminin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine gerçekleştirdiği ihracatla global pazarların en önemli firmaları arasında yerini alan Kadooğlu Yağ tesislerini ziyaret ederek Bizce Yağ çalışanlarıyla buluştu. Başkan Şahin’i Kadooğlu Holding Onursal Başkanı Cemal Kadooğlu, Kadooğlu Yağ CEO’su Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selam Acar Karşıladı. Başkan Şahin Köfte Yoğurdu İşçilere Dağıttı Başkan Fatma Şahin’e bir sürpriz hazırlayan Bizce Yağ kadın çakanları ellerindeki nergislerle Başkan Şahin’i alkışlayarak karşıladı. Kadooğlu Yağ tesislerinde incelemeler yapan Başkan Şahin daha sonra işçilerle birlikte yemek yedi. Şahin yemek öncesi kendisi için hazırlanan ikinci sürpriz karşısında kolları sıvayarak köfte yoğurmaya başladı. Şahin yoğurduğu köfteleri çevresindekilere ikram ederken çalışanların alkışlarını aldı. Onursal Başkan Cemal Kadooğlu “Başkanımız Fatma Şahin’in kentimize ve ülkemize hizmetleri çok büyük” Başkan Fatma Şahin’i ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade eden Kadooğlu Holding Onursal Başkanı Cemal Kadooğlu Şahin’in Gaziantep’e çok büyük hizmetler gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyerek 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde Fatma Şahin’i destekleyeceklerini dile getirdi. Günün 24 saati Gaziantep’e her alanda hizmet eden bir başkanımız var Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in sadece belediyecilik hizmetleriyle değil aynı zamanda kentin ve vatandaşların bütün sorunlarıyla yakından ilgilendiğine dikkat çeken Kadooğlu Yağ CEO’su Celal Kadooğlu da “Bugün üretim tesislerimizde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ve ekibini ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Başkanımız Fatma Şahin sadece kentimize belediyecilik hizmetleri yapmıyor. Toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşarak herkesin her sektörün sorunlarının çözümü içinde büyük çabalar sarf ediyor. Sanayicimizin, ihracatçılarımızın, üreticilerimizin, esnaflarımızın ve kentimizin bütün insanlarına büyük bir enerjiyle ve hızla ulaşmaya çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kadooğlu Yağ’da işçilerle sohbet ederek öğlen yemek yiyen Başkan Şahin daha sonra Gaziantep’te gerçekleştirdiği belediyecilik hizmetleri hakkında bir sunum yaparak birçok alanda kente kazandırılan eserlerini tanıttı. Sunumun sonunda işçilerle toplu fotoğraf çektiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin daha sonra çalışan işçiler tarafından alkışlarla uğurlandı.

Kadooğlu Holding’in çifte gururu Haber

Kadooğlu Holding’in çifte gururu

Türkiye'deki şirketlerin 2022 yılı cirosu baz alınarak gerçekleştirilen Capital 500 araştırmasında Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kadooğlu Petrolcülük 56 sıra yükselerek 156. sırada, Kadooğlu Yağ ise 109 sıra yükselerek 253. sırada yer aldı. Kadooglu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Celal Kadooğlu, “Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi sıralamasında Kadooğlu Holding iştirakleri ile yükselerek yer almanın gururunu yaşıyoruz. Capital 500 araştırmasında Kadooğlu Petrolcülük 56 sıra yükselerek 156. sırada, Kadooğlu Yağ ise 109 sıra yükselerek 253. sırada yer aldı. Elbette bu başarıların temelinde kurumsal yapımızın ve bir aile biniciyle çalışmalarını sürdüren Kadooğlu Ailesinin çabaları yatmaktadır. Yatırımlarımıza devam ederken üretim kapasitemizi arttırmaya yönelik çalışmalarımızın yanı sıra dünya pazarlarında yenilikçi ürünlerle girmeye ve global pazarların en önemli aktörleri arasında yer almaya devam edeceğiz. Pandemi sonrası Rusya Ukrayna savaşından da olumsuz olarak etkilenen dünya ekonomisinin elbette ülkemize de yansıması birçok sektör gibi bizleri de etkilemiştir. Ancak sektörümüzdeki ağırlığımızı koruyarak üretimden taviz vermeden çalışmaya, üretmeye ihracatımızı arttırmaya gayret ediyoruz. Bu sonucun alınmasında emeği geçen bütün çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Global Pazarlarda ki pazar payımız artıyor 2022 yılında 70’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini ifade eden Kadooglu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Celal Kadooğlu yaptığı değerlendirmede, “2022 yılı içerisinde 70'in üzerinde ülkeye yönelik gerçekleştirdiğimiz ihracatımızın 2023 yılında daha fazla ülkeye arttırma çabası içerisindeyiz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır" diye konuştu.

Kadooğlu Holding’in iki şirketi Fortune 500’de Haber

Kadooğlu Holding’in iki şirketi Fortune 500’de

Türkiye’nin en büyük beş yüz şirketi Fortune 500 araştırma sonuçları açıklandı. Türkiye'nin en büyük şirketlerinin yer aldığı Fortune 500’ün, 2022 verileri ile gerçekleştirilen araştırma sonuçlarını açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kadooğlu Yağ Türkiye’nin en büyük şirketleri sıralamasında 204. , Kadoil ise 131. sırada yer alıyor. Fortune 500 listesinde, Kadooğlu Yağ geçen yıla göre 40, Kadoil ise 26 basamak yükseldi. Endüstriyel gıda imalatı sektöründe Kadooğlu Yağ 10. sırada yer alırken ihracatını en çok arttıran şirketler sıralamasında ise 37. sırada yer aldı. “Üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz” Konuyu değerlendiren Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Celal Kadooğlu, “Son yıllarda yaşadığımız bütün olumsuzluklara rağmen holding olarak üretim ve istihdamımızı artırmayı ve ülke kalkınmasına daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ülkemizin faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde dünya pazarlarında hak ettiği yere gelmesi için üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz” dedi. Küresel anlamda son dönemde yaşanan sıkıntılara rağmen holding şirketlerinin yatırımlarının devam ettiğini ifade eden Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Celal Kadooğlu, Fortune 500’de Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren iki firmanın yer almasının kendileri için gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Kadooğlu yaptığı değerlendirmede “Yağ ve petrol alanında Türkiye’de iç piyasa pazar payımızın arttırılması yönünde ciddi çalışmalarımız sürüyor. Yeni yapılanmamızın olumlu dönüşlerini alıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Modern teknolojiye yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Ülke kalkınmasına kendi sektörlerimizde katkı sağlamak, yüksek teknolojiye dayalı üretimin arttırılması, beraberinde istihdamın da geliştirilmesi için çalışıyoruz. Fortune 500 listelerinde iki şirketimizin yer alması bizler için elbette büyük onur kaynağı. Önümüzdeki yıllarda sıralamada daha üst sıralara çıkmak için gerekli çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.