Hava Durumu

Yüksek riskli şehiriz…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "En İyi Narkotik Polisi; Anne" kampanyasının tanıtımında yaptığı konuşmada İzmir, İstanbul, Gaziantep, Antalya ve Adana illerinin uyuşturucu riski en yüksek olan iller arasında yer aldığını açıklamıştı. Bakan Soylu’nun açıklamaları, uyuşturucu kullanım yaşının 10’lu yaşlara gerilediği Gaziantep’te tartışma konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yüksek riskli şehiriz…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilde yapılan analizlerde uyuşturucu riski en yüksek iller arasında İzmir, İstanbul, Antalya ve Adana ile birlikte Gaziantep’in de yer aldığını açıklamıştı. Bakan Soylu’nun açıklamalarının ardından kentte uyuşturucuya yönelik operasyonlar derinleşirken, Gaziantep’te yıllardır büyük bir sorun olarak karşımıza çıkan uyuşturucu konusu yeniden tartışılmaya başlandı.

UYUŞTURUCU KULLANIM YAŞI GERİLEDİ

Kent genelinde uyuşturucu kullanım yaşının 10 yaşına kadar düştüğü, hemen her bölgede uyuşturucu satışının yapıldığı biliniyordu. Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tarafından yürütülen başarılı çalışmalar ile kent uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar yapılmaya başlandı. Yapılan operasyonlara rağmen Gaziantep’in uyuşturucu noktasında riskli şehirler arasında yer almaya devam ettiği görüldü.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.