Hava Durumu

Yeni OSB müjdesi!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Bölgesi’ne kurulacak yeni Organize Sanayi Bölgesi’nin müjdesini verdi. 17 milyon metrekare büyüklüğünde olacağı ifade edilen Şahinbey OSB için 22 Ocak tarihi itibariyle talepler toplanmaya başlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2021 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2021 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yeni OSB müjdesi!

Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden biri olan Gaziantep OSB, her geçen büyümeye devam ediyor. 5 Organize Sanayi Bölgesi’nin bulunduğu Gaziantep’te Kilis ile ortak yürütülen Polateli-Şahinbey OSB’de çalışmalar devam ederken, Gaziantep’e yeni bir OSB’nin kurulacağı duyuruldu.

ŞAHİNBEY OSB İÇİN TALEP TOPLANACAK

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep için yeni bir OSB’nin kurulacağını duyurdu. Yeni OSB’ye ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Gül, “17 Milyon metrekare büyüklüğünde alana kurulacak Şahinbey OSB için ön talep toplanmaya başlandı. Yatırım yapmak isteyenler 22 Ocak tarihine kadar Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Gaziantep OSB’ye taleplerini iletsin lütfen. Gaziantep Üretecek, Türkiye Büyüyecek” ifadelerini kullandı.

Polateli- Şahinbey OSB’nin yanında bulunan alana kurulacağı öğrenilen OSB ile kentte OSB sayısının 7’ye yükselmesi bekleniyor.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.