Hava Durumu

Vatandaşlara“Çat kapı” ziyaret…

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, çat kapı ziyaretlerle vatandaşların evlerine konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Vatandaşlara“Çat kapı” ziyaret…

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, çat kapı ziyaretlerle vatandaşların evlerine konuk oldu.

Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı tarafından Çat Kapı Projesi kapsamında ev ziyaretleri sürüyor. Türkiye’de  bir ilki gerçekleştiren Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, meclis üyeleri, İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençli Kolları üyelerinden olan 30 grup, Çağdaş Mahallesi’nde 115 aileye konuk oldular. Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ziyaretlerin önemine değindi. Sorunların yerinde tespitinin önemli olduğunu belirten Tahmazoğlu, sorunların çözümü için ilgili makamlarla temasta olunacağının altını çizdi.

ÇAT KAPI ZİYARETLER SÜRECEK

Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke ise, Türkiye genelinde bir iki gerçekleştirdiklerini söyledi. Teke, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başta olmak üzere meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile birlikte sahaya indiklerini, yaptıkları çat kapı ziyaretlerle vatandaşlara konuk olduklarını belirtti.

Ak Parti Şahinbey Teşkilatının çat kapı ziyaretlerinin artarak devam edeceği ifade edildi.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.