Hava Durumu

Vatandaşın çukur isyanı!

Zeytinli Mahallesi’nde bulunan Çetin Emeç Caddesi girişinde elektrik hatlarının yeraltına alınması işlemleri sırasında kazılan yolda, aradan aylar geçmesine rağmen asfalt çalışması yapılmadı. Cadde girişinde bulunan ve yol boyunca uzanan çukurun asfalt ile kapatılmaması vatandaşların tepkisini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2020 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2020 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Vatandaşın çukur isyanı!

Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Zeytinli Mahallesi’nde iddiaya göre, elektrik hatlarının yer altına alınması işlemi sırasında yol kazısı yapıldı. Yapılan kazıların ardından açılan çukurlar, çakıl taşları ile dolduruldu. Açılan çukurların belediye tarafından asfaltının dökülmesi beklenirken, aradan aylar geçmesine rağmen çalışma yapılmadı. 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Aylardır çalışma yapılmadığı ifade edilen çukur, vatandaşları isyan ettirdi. Vatandaşlar, “Geçtiğimiz aylarda başlayan elektrik hatlarının yer altına alınması sırasında yollarda kazı yapıldı. Çalışmalar sırasında açılan çukurların kapatılmasını beklerken, aylardan bu yana çalışma yapılmadı. Şehitkamil Belediyesi’ni bu noktada çalışmaları yapmaması, bizleri mağdur ediyor. Yoldaki açık çukurlar nedeniyle araçlar zarar görüyor. En yakın zamanda belediyenin bu çukurları kapatmasını istiyoruz” diye konuştular.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.