Hava Durumu

Valilikten yeni düzenleme…

Gaziantep Valisi Davut Gül,  çalışan anne-babaların çocuklarını aile büyükleri ya da bakıcılarına bırakabilmesi için düzenleme yapıldığını açıkladı. Düzenleme ile sabah kamu çalışanları, 08.00-09.00 saatleri arasında çocuklarını aile büyükleri ve bakıcılarına bırakabilecekler.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2020 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Valilikten yeni düzenleme…

Türkiye’de İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı. Yasak ile birlikte sosyal ve ekonomik yaşam olumsuz etkilenirken, uygulamanın eksiklerine yönelik yeni düzenlemeler yapılmaya devam ediliyor. Sosyal medyadan Gaziantep Valisi Davut Gül’e ulaşan kimi çalışan anne-babaların, çocuklarını bakıcılarına ya da aile büyüklerine bırakma konusunda düşüncelerini ilettiler.

VALİ GÜL DUYURDU

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, çalışan anne-babalar için yeni bir düzenleme yapıldığını duyurdu. Vali Gül, “Çalışan anne babaların çocuklarını aile büyükleri ya da bakıcılarına bırakmasıyla ilgili düzenleme yaptık; Hafta içi 08.00-09.00 ile 17.00-18.00 saatleri arasında 12 yaş altı çocuğunuzu araçla bırakabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.