Hava Durumu

Utanıyoruz, endişe duyuyoruz…

Gaziantep’in, son yıllarda çocuklara yönelik cinsel taciz olayları ile de gündeme gelmesi, üzüntü yaratıyor. Kentte son 1 hafta içerisinde yaşanan iki olayda, 14 yaşındaki bir erkek çocuk ile küçük bir kız çocuğu, cinsel tacize uğradı. Yaşanan olaylar sonrası zanlılar yakalanırken, meydana gelen cinsel taciz olayları kentte travmaya neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Utanıyoruz, endişe duyuyoruz…

Gaziantep’in, son yıllarda çocuklara yönelik cinsel taciz olayları ile de  gündeme gelmesi, üzüntü yaratıyor. Kentte son 1 hafta içerisinde yaşanan iki olayda, 14 yaşındaki bir erkek çocuk ile küçük bir kız çocuğu, cinsel tacize uğradı. Yaşanan olaylar sonrası zanlılar yakalanırken, meydana gelen cinsel taciz olayları kentte travmaya neden oldu.

Son yıllarda çocuklara yönelik cinsel taciz ve istismar olayları maalesef sıkça gündeme geliyor. Körpe bedenlerin maruz kaldığı mide bulandıran olaylara her geçen gün yenileri ekleniyor. Son bir hafta içerisinde Gaziantep’te meydana gelen iki olayda, 14 yaşındaki bir erkek çocuk ve küçük bir kız çocuğu cinsel tacize maruz kaldı. Kentte art arda yaşanan iki olay travmalara neden olurken, vatandaşlar çocuklarının güvenliğinden endişe duyduklarını belirttiler.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TACİZ ETTİ

Gaziantep’te uzun yıllardır müzik programları ve sunuculuk yapan N.Ö çalıştığı radyoya yeğeninin arkadaşı 14 yaşındaki A.’yı çağırarak bir süre küçük çocuğa stüdyoyu ve yaptığı işi anlatarak güvenini kazandı.

İddiaya göre, daha sonra N.Ö küçük çocuğu taciz ederek istismarda bulunmaya çalıştı. Ancak, A. isimli çocuk N.Ö’nün elinden kurtularak kaçmayı başardı. Yaşadıklarını ailesine anlatan A.’nın babası radyoya gelerek N.Ö’yü darp etti. A.’nın babasının durumu polise bildirmesi üzerine radyoya gelen polis ekipleri N.Ö’yü gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Ö, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞLI ADAM KÜÇÜK KIZI TACİZ ETTİ

Kentte yaşanan ilk olayda ise, yaşlı bir adamın yanına çağırdığı küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği görüldü. Gaziantep’te kaydedilen olaya ilişkin Gaziantep Valiliğinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "18 Temmuz 2020 tarihinde bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında 'Gaziantep'te yaşlı bir adam yanına çağırdığı küçük kız çocuğunu taciz etti' şeklinde yer alan haberle ilgili olarak yapılan araştırmada görüntülerde yer alan bölgenin ilimiz sınırlarında olduğu anlaşılmıştır. Konuyla ilgili görüntüler ihbar kabul edilerek habere konu şahsın kimliği tespit edilmiş ve adli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.