Hava Durumu

Ucuz çanta ve ayakkabılara dikkat!

Gaziantep Sayacılar Odası Başkanı Mehmet Sarıbal, piyasada ucuz fiyatlardan satışa sunulan ayakkabı, çanta gibi ürünlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Sarıbal, kanserojen madde içeren ucuz maddelerden üretilen ayakkabı ve çanta gibi ürünlerin, vatandaşların sağlığını tehdit ettiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2019 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ucuz çanta ve ayakkabılara dikkat!

Kurban Bayramına saz bir süre kala Gaziantep’te vatandaşların alışveriş telaşı başladı. Kent genelinde alışveriş merkezleri, çarşı ve pazarlar, bayram alışverişi yapan insanların akınına uğradı. Gaziantep Sayacılar Odası Başkanı Mehmet Sarıbal, bayram alışverişi yapan vatandaşlara ucuz ayakkabı ve çantalar konusunda uyarılarda bulundu. Kent genelinde ucuz fiyatlara satışa sunulan ayakkabı ve çanta gibi ürünlerin kanserojen madde içerdiğini belirten Sarıbal, vatandaşların bu ürünlere karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi.

ÜRÜNLER TOPLATILMALI

Piyasada ucuz fiyata satışa sunulan ürünlerin kanserojen madde içerdiğine dikkat çeken Sarıbal, “Yerel yönetimlerin Sağlık Bakanlığının genelgesi doğrultusunda tezgahta ucuza satılan ayakkabı ve çantaları toplaması gerekiyor. Bu çantalar ve ayakkabılar insan sağlığı için olumsuz bir tablo oluştururken, diğer yandan ise esnafımızın mağdur olmasına sebep oluyor. Esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi için belediye yönetimlerinin bakanlık genelgesi doğrultusunda denetimlerini artırmalarını ve bu ürünlerin piyasadan toplamalarını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.