Hava Durumu

Uçuşlar yine iptal…

Gaziantep’te her kış olduğu gibi 2019 yılı kışında da uçuş iptalleri yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu etkili olan sisli hava nedeniyle kente gelen uçuşların büyük bölümü iptal edildi. 2019 yılında halen uçuş iptallerinin yaşanması uluslararası havalimanı olan Gaziantep Havalimanının yeterliliğini bir kez daha tartışmaya açtı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2019 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2019 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Uçuşlar yine iptal…

Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret, kültür kentlerinden olan Gaziantep’te her kışa aynı sorun yaşanıyor. Sisli hava nedeniyle kış aylarında sık sık uçuş iptallerinin yaşanması vatandaşları ve iş adamlarının tepkisine neden oluyor. Gaziantep Uluslararası Havaalanında, uçakların sisli ve yağışlı havalarda inmelerini ve kalkmalarını sağlayan ILS cihazının da bulunduğu bilgisine rağmen Gaziantep’e olan uçuşların iptal edilmesi ve bu soruna çözüm bulunamaması tepkilere neden oluyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep’e yönelik uçuşlarda rötar ve iptallerin olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinden de tepki gören durum karşısında çok sayıda insan mağdur olurken, artık bu sorunun çözümlenmesi isteniyor.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.