Hava Durumu

Üç adaylı seçim!

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Kongresi 16 Şubat tarihinde yapılacak. Kongre öncesi İl Başkanlığı için mevcut İl Başkanı Lütfü Demir ve İl eski Başkanı Hayri Sucu adaylıklarını açıklarken, üçüncü bir aday daha ortaya çıktı. İş adamı Murat Uslu, 16 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresine aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2020 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2020 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Üç adaylı seçim!

CHP Gaziantep’te kongre heyecanı devam ediyor. İlçe Kongrelerinin geçtiğimiz Ocak ayında tamamlanmasının ardından gözler il kongresine çevrildi. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen kongrede İl Başkanı Lütfü Demir ve İl eski Başkanı Hayri Sucu adaylık açıklamasında bulunmuştu. Kongrede İl Başkanlığı için iki adayın yarışması beklenirken, kulislerde ortaya atılan üçüncü aday söylentileri kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.

TEK ADAY İDDİALAR YALANLANDI

Ortaya atılan iddiada CHP Genel Merkezi’nin her iki adayı beğenmediği, üçüncü bir  adayla ya da üzerinde uzlaşı sağlanacak tek bir adayla seçime girilmesi yönünde Gaziantep Teşkilatına görüş bildirdiği ileri sürülmüştü. CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir ve İl Başkan Adayı Hayri Sucu, iddiaları yalanladı.

ADAY SAYISI ÜÇE YÜKSELDİ

İddiaların ardından CHP Gaziantep İl Başkanlığı için yeni bir aday ortaya çıktı. İş adamı Murat Uslu, 16 Şubat tarihinde yapılacak olan İl Kongresinde aday olacağını açıkladı. Uslu’nun aday olması ile birlikte CHP’de aday sayısı üçe yükseldi.

Üçüncü adayın ortaya çıkmasının ardından gözler 16 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresine çevrildi.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.