Hava Durumu

“Tüm işlemler Aralık ayında tamamlanacak”

Zorlu Enerji Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından son dönemlerde kent genelinde yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Tüm işlemler Aralık ayında tamamlanacak”

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Gaziantep bölgesinde hizmet vermekte olan doğal gaz dağıtım şirketimiz, doğal gaz kutusu bağlama işlemlerini yaptırmak isteyen tüketicilerimizin artan abonelik taleplerine cevap verebilmek için gerekli organizasyonunu tamamlamış bulunmaktadır.

Öncelikle vurgulamak isteriz ki, bugün itibariyle 20 ayrı ekip aralıksız olarak abone talepleri için sahada çalışarak doğal gaz kutusu bağlama işlemlerini hızla gerçekleştirilmektedir. Önümüzdeki hafta itibariyle sahada görev yapacak ekip sayısı 30’a çıkartılacaktır ve Aralık 2020’de tüketicilerimizin tüm bağlantı talepleri karşılanmış olacaktır. Hizmet binamız önündeki yoğunluğun büyük çoğunluğu ise zaten bağlantı hattı ve kutusu olan binalardan gelen abonelik ve sözleşme talepleri gibi, aslında vatandaşlarımızın internet üzerinden gerçekleştirebilecekleri işlemler nedeniyle yaşanmaktadır.

Bu noktada tüm vatandaşlarımıza, bu tarz işlemleri; hiç zaman kaybetmeden ve pandemi koşulları altında kalabalık ortamda bulunma riskini almadan rahatlıkla internet sitemiz veya kendi iç tesisat firması üzerinden yapabileceklerini bir kez daha hatırlatmak isteriz. 0 850 222 9 429 numaralı müşteri danışma hattımızı arayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilir, Müşteri Hizmetleri Merkezlerimiz için randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Online işlemlere https://online.gazdas.com/onlineIslem/gaziantep.html#/app/abone adresinden ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.