Hava Durumu

Trafik çilesi bitmiyor…

2 milyon nüfusa ve 500 bin mülteciye ev sahipliği yapan Gaziantep’te trafiğe kayıtlı 508 bin aracın bulunuyor. Kentte her gün yüzbinlerce araç trafiğe çıkarken, mülteci nüfusunun da eklendiği trafikte, hemen her gün trafik sorunları yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Trafik çilesi bitmiyor…

Türkiye’nin metropol kentlerinden biri olan Gaziantep’te her gün yüzbinlerce araç trafiğe çıkıyor. Kent genelinde trafiğe kayıtlı 508 bin aracın bulunduğu Gaziantep’te, kentin işlek noktalarında trafik sorunları yaşanıyor. Kentin en işlek caddelerinden olan Karagöz, Suburcu, İnönü ve Özdemirbey Caddeleri üzerinde yaşanan trafik sorunu bitmiyor. Dar olan cadde üzerinde yaşanan trafik yoğunluğu vatandaşları çileden çıkarırken, şehir trafiğinin rahatlatılması için çalışma yapılması gerekliliği bir kez daha ortaya çıktı.

YOĞUN TRAFİK SORUNLARI BERABERİNDE GETİRİYOR

Trafiğinin önemli akslarından olan Suburcu ve Karagöz Caddeleri, yoğun trafiğin adresi olu Kent genelinde yüzlerce aracın tercih ettiği caddeler üzerinde yoğunlaşan trafik nedeniyle zaman zaman trafik tıkanıklıkları yaşanıyor. Bir diğer aks olan İnönü Caddesi de yoğun trafiğin meskeni haline geldi. Binlerce aracın hareket ettiği cadde üzerinde yaşanan yoğunluklar nedeniyle alternatif bir aks oluşturulması için çalışmalar sürdürülüyor. Özdemirbey Caddesi’nde ise 6 şeritli yolun daraldığı Devlet Hastanesi Kavşağında da trafik yoğunlaşıyor. Yolun dar olması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğunun çözümü için çalışma yapılması bekleniyor. 

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.