Hava Durumu

Teknofest heyecanı başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, 25 Aralık Panorama Müzesi’nin önünden başlayıp Gaziantep Kalesi ön giriş kapısında sonlanacak kortej yürüyüşü ile start alacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2020 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Teknofest heyecanı başlıyor!

İki yıldır ziyaretçi rekorları kıran dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde; Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerinin destekleriyle düzenleniyor.

HAVALİMANI YERİNE OFM’DE DÜZENLENECEK

#MilliTeknolojiHamlesi sloganı ile yola çıkan ve Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen TEKNOFEST’e bu yıl Gaziantep ev sahipliği yapıyor. TEKNOFEST 2020 Gaziantep, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde başlıyor.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE START ALACAK…

ilk defa İstanbul dışında Gaziantep’te gerçekleşecek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, 25 Aralık Panorama Müzesi’nin önünden başlayıp Gaziantep Kalesi ön giriş kapısında sonlanacak kortej yürüyüşü ile start alacak. Kortej yürüyüşünün ardından Bayrak Töreni ve Türk Yıldızları Özel Gösterisi, izleyenlerin beğenisine sunulacak.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.