Hava Durumu

“Tek gerçekçi gündemimiz salgın olmalı”

Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan, Koronavirüs Salgınının hızla arttığını kaydetti. Artan vaka artışlarına ilişkin uyarılarda bulunan Arıkan, “Şu anda hiçbir şeyin önemi yok. Koronavirüs o kadar yayıldı ki, vakalar o kadar hızla yayılıyor ki, sevdiklerimiz hastanede, sevdiklerimiz evde izolasyonda bulunuyor. Tek gerçekçi gündemimiz Korona olmalı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2020 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2020 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Tek gerçekçi gündemimiz salgın olmalı”

Koronavirüs Salgını, vatandaşların sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Vaka sayılarının her geçen gün arttığı Gaziantep’te, maske, mesafe ve hijyen kurallarına yeterince uyulmaması nedeniyle sorunlar yaşanıyor. Covid-19 şüphesiyle hastanelere başvuran vatandaşların sayısında önemli ölçüde artış meydana geldi.

 “KURALLARA UYALIM”

Sosyal medyada, yakınları için plazma bağışçısı arayan vatandaşların sayısındaki artışlar da göze çarpıyor. Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan, toplumun artan vakalara karşın daha bilinçli olması gerektiğini söyledi. Arıkan, “Şu anda hiçbir şeyin önemi yok. Koronavirüs o kadar yayıldı ki,  vakalar o kadar hızla yayılıyor ki, sevdiklerimiz hastanede, sevdiklerimiz evde izolasyonda bulunuyor. Tek gerçekçi gündemimiz Korona olmalı. Maske, mesafe ve hijyen en önemli kurallarımız. Lütfen uyalım” ifadelerini kullandı.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.