Hava Durumu

TEDAŞ, yatırımlarına devam ediyor

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2020 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2020 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2020 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
TEDAŞ, yatırımlarına devam ediyor

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te yılın ilk 9 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza attı.

Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te hizmet verdiği 11.008 trafo ve 15.531 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir Gaziantep için Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli,  Nizip, Karkamış, Nurdağı ve İslahiye’de 31.394 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 92 pano ile 88 trafo ve 35 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 247 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Toroslar EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Gaziantep’te hizmet verdiği 729 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 326 kilometrelik yeni yeraltı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 3041 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 192 elektrik panosu ve 72 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Toroslar EDAŞ 2020 yılının ilk 9 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Toroslar EDAŞ, www.toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor.

Toroslar EDAŞ’ın Gaziantep’te bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.