Hava Durumu

Talat Özkarsli Turnuvası başladı

Şahinbey Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle Türkiye’de ilk defa Amatör Spor Kulüpleri arasında düzenlenen “Sefer Talat Özkarslı Ayak Tenisi” turnuvası Akkent Spor Köyü’nde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2020 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2020 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Talat Özkarsli Turnuvası başladı

Şahinbey Belediyesi’nin Gaziantep’te bir ilke daha imza atarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile birlikte düzenlediği Sefer Talat Özkarslı Ayak Tenisi Turnuvası 21 amatör spor kulüp olmak üzere 33 takımın katılımıyla başladı. Turnuvanın açılış Törenine katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gençlik İl Spor Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanı Abdülkadir Gözegir ve Futbol İl Temsilcisi Vakıf Demir ayak tenisi maçı yaptılar.

YEREL YÖNETİMLER ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYOR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman herkesin bir şekilde spor yapması gerektiğini belirterek, “Gaziantep’te bulunmaktan oldukça memnun olduğumu belirtmek isterim. Buraya her geldiğimde Gaziantep’in daha da güzelleştiğini görüyorum. Buradaki yerel yönetimler çok güzel işler yapıyor. Ben eski bir belediye başkanıyım. Belediyecilik oldukça zordur. Şahinbey Belediye Başkanımız oldukça güzel işler yapıyor. Yine Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği benim daha önce bildiğim ancak oynamadığım ayak tenisini birlikte oynadık. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Şahinbey Belediyesi’nin başlatmış olduğu bu turnuva inşallah Türkiye’de model olur ve diğer belediyelerimizde bu modelden yararlanırlar. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ediyorum” dedi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, herkesin spor yapması gerektiğini belirterek “Türkiye’de ilk defa Amatör Spor Kulüpleri arasında ayak tenisi turnuvası düzenleniyor. Turnuvanın ismi de Gaziantep’in yetiştirdiği tanınmış sporculardan Talat Özkarslı adına düzenleniyor. Pandemi sürecinde insanlar sıkılıyor ve aktiviteleri kısıtlanmış oluyor. Şahinbey Belediyesi olarak Akkent Köyü gibi çok güzel bir tesisimiz var. Yaptığımız toplantı sonrasında açık alanlardaki spor aktivitelerine tedbirler çerçevesinde devam etme kararı aldık. Bu turnuvada, bunun bir parçası. Çok güzel bir turnuva, ayak tenisini herkese tavsiye ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.