Hava Durumu

Tahmazoğlu, esnafı dinledi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Eski Saray ve Karagöz Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2019 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2019 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Tahmazoğlu, esnafı dinledi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Eski Saray Caddesi ve Karagöz Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eerek esnafa işlerinde bol kazançlar diledi. Ziyaretleri sırasında karşılaşmış olduğu vatandaşlarla selamlaşan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlar ile yaptığı sohbette, yaşanabilir ve huzurlu bir

Şahinbey için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Her zaman esnafın ve vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını belirten Başkan Tahmazoğlu; "Hemşehrilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, sık sık onların muhabbetlerine ortak oluyoruz. Şahinbeyimizi el ele, omuz omuza vererek daha da geliştireceğiz” dedi.

BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden oldukca memnun olan esnaf ve vatandaşlar ise “Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Sağolsun yaptığı çalışmalarla Şahinbey’in çehresini değiştirdi. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada kendisinin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.