Hava Durumu

“Sosyal hareketlilik ortadan kaldırılmalı”

Gaziantep Valisi Davut Gül, vatandaşlara yönelik uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Vali Gül, hastalık ile mücadelede sosyal hareketliliğin ortadan kaldırılmasının önemli olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Sosyal hareketlilik ortadan kaldırılmalı”

Gaziantep’te Koronavirüs Vakaları geçen gün artıyor. Salgında meydana gelen bu artış, tehlikenin büyümesine neden olurken kent genelinde sosyal hareketliliğin artması ve tedbirlere yeterince uyum sağlanmaması tepkilere neden oluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları geri döndü.

“ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ”

Yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Sosyal hareketliliğin kısıtlanması gerektiğinin altını çizen Vali Gül, “Yasaklar can sıkıcı ama bu hastalıktan en etkin korunma yöntemi sosyal hareketliliği ortadan kaldırmaktır. Keşke yasaklar olmadan, hepimiz sadece zorunlu durumlarda tedbirlere uyarak dışarı çıksaydık! Bu zor günleri birbirimize destek olarak aşacağız” ifadelerini kullandı.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.