Hava Durumu

Son TREND: Baget Kesim Pırlanta Küpeler!

Pırlanta modelleri arasında oldukça dikkat çeken kesim olan baget kesim, şık sade tasarımı ile dikkat çekmektedir. Hem modern kesimi hem de geçmişten günümüze yansıyan şekli ile baget kesimi en revaç pırlanta kesimleri arasında yerini almıştır.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2021 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2021 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Son TREND: Baget Kesim Pırlanta Küpeler!

Pırlanta modelleri arasında oldukça dikkat çeken kesim olan baget kesim, şık sade tasarımı ile dikkat çekmektedir. Hem modern kesimi hem de geçmişten günümüze yansıyan şekli ile baget kesimi en revaç pırlanta kesimleri arasında yerini almıştır. Dikdörtgen kesim olarak da adlandırılan ve ortasında yükseklikle gül demeti gibi demetle pırlantasını gösteren bu kesim oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca diğer kesimlere göre daha farklı bir tasarım göstermektedir. En güncel kesimler arasında yer almaktadır.

Baget Kesim Pırlanta Nerelerde Kullanılır?

Baget kesim pırlantalar sadece yüzük ve kolyelerde değil aynı zamanda küpelerde de oldukça fazla tercih edilmektedir. Yüzük olarak baget değimi artsa da küpe satışlarında da baget küpeler oldukça fazla satmaktadır. Sıra dışı kesimi ile baget kesimler adından sıklıkla söz ettirmeyi sürdürüyor.

Baget ve Prizma

Baget kesim pırlantaların bir yönü sıra dışı tasarımıdır demiştik. Dikdörtgen olan ve prizma ya olan benzerliği ile de dikkat çeken bu kesimlerde ki işlemeler gerçekten şahanedir. Prizmaların yükselmesi gibi bu kesimlerde ortaya gidildikçe yükselmesi dikkat çekmektedir. Baget kesim mi sıradan kesim mi sorusuna ise cevap vermek oldukça zor bir iştir. Fiyat olarak da baget kesim daha yoğun olacağından fiyatı da fazla çıkabilir. Sıradan kesim ile baget kesim arasında en önemli fark ise parlaklıktır. Bu baget kesimin parlamayacağı anlamana gelmez ancak sıradan kesim pırlantalarda parlama oranı daha yüksek olmaktadır. Erkek küpe ve kadın küpelerinde de bunun farkı en iyi bir şekilde görülmektedir.

Baget pırlantalar modern pırlantalar olarak da adlandırılması, kadınların adeta hayallerinde yer almasını da sağlamıştır. Bu kapsamda birçok kadın pırlanta değince baget kesim pırlantaların hayalini kurmaktadır. Sıradanlıktan sıkılanların tercihi olduğu gibi modanın da tercihi şuanda baget kesimden yanadır. Sizde baget küpe ve baget ürünlerinde https://www.emelpirlanta.com/ adresinde emel pırlantanın kalitesini görebilir ve taksitle alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Pırlanta dünyasının enlerinden olan firmamız kolye, yüzük ve küpe çeşitliliği ile ustalığını hep konuşturuyor. Ücretsiz kargo ve ücretsiz isim yazma gibi ekstra hizmetleri ve tüm ürün çeşitliliği için sitemizi takip etmeyi sürdürebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.