Hava Durumu

Seyircili maç istiyoruz…

Gaziantep Valisi Davut Gül, Kalyon Stadyumda seyircisiz oynanacak olan Türkiye-Sırbistan Milli Maçının farklı bir ilde oynanması isteğinde bulunduklarını kaydetti. Kararına gerekçesini açıklayan Vali Gül, “Türkiye-Sırbistan Milli maçı Gaziantep’te oynanacaktı; pandemi dolayısıyla maçlar seyircisiz oynandığından Milli takımımızın oynayacağı ilk seyircili maçın Gaziantep’te oynanması şartıyla bu maçın bizde oynanmamasını yetkililerden talep ettik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2020 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Seyircili maç istiyoruz…

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, seyircisiz olarak oynanacak olan Türkiye-Sırbistan Milli maçının başka bir ilde oynanmasını, Milli Takımın oynayacağı ilk Milli Maçın Gaziantep’te oynanmasını talep ettiklerini açıkladı.

İLK SEYİRCİLİ MAÇ GAZİANTEP’TE OYNANSIN TALEBİ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Vali Gül, “Türkiye-Sırbistan Milli maçı Gaziantep’te oynanacaktı; pandemi dolayısıyla maçlar seyircisiz oynandığından Milli takımımızın oynayacağı ilk seyircili maçın Gaziantep’te oynanması şartıyla bu maçın bizde oynanmamasını yetkililerden talep ettik” ifadelerine yer verildi.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.