Hava Durumu

Şehitkamil’de Köşker Dönemi…

İyi Parti Şehitkamil İlçe Kongresi şölen havasında yapıldı. Ekselans Düğün Salonunda yapılan kongrede İyi Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı için Meral Yıldız ve Turgay Köşker yarıştı. Kongrede 219 delegenin oyunu alan Turgay Köşker, İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2020 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2020 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şehitkamil’de Köşker Dönemi…

İyi Parti Gaziantep’te hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Ekselans Düğün Salonu’nda Türkiye genelinde 2020 yılının ilk kongreleri olan Şahinbey ve Şehitkamil kongreleri şölen havasında gerçekleştirilen kongrelerde, büyük heyecan yaşandı. Ekselans Düğün Salonunda düzenlenen İyi Parti Şehitkamil  İlçe Kongresi’ne İyi Parti GİK üyesi ve Bölge Sorumlusu Mehmet Arslan, Gaziantep Milletvekili Hüseyin Filiz, İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu ve partililer katıldı.

KÖŞKER FARK ATTI

Şehitkamil İlçe Kongresinde Turgay Köşker ve Meral Yıldız, İlçe Başkanlığı için yarıştı. Gerçekleşen seçimli kongrede 219 delegelenin oyunu alan Turgay Köşeker Şehitkamil İlçe Başkanı olarak seçildi. Rakibi Meral Yıldız ise 19 oy aldı. Köşker, rakibine büyük bir fark atarak seçimleri kazanmış oldu.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.