Hava Durumu

“Sanayicinin yanındayız”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Gaziantep Valisi Davut Gül'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2020 beklentileri ele alındığı toplantıda Türkiye’de en ucuz elektriğin Gaziantep OSB’de kullanıldığının altı çizildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Sanayicinin yanındayız”

 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Gaziantep Valisi Davut Gül'ün başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantıda 2020 beklentileri ele alındığı toplantıda Türkiye’de en ucuz elektriğin Gaziantep OSB’de kullanıldığının altı çizildi.

 Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Gaziantep Valisi Davut Gül'ün başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantıda 2020 beklentileri ele alındı. Toplantıda 2019 yılının Gaziantep sanayisi için iyi bir yıl olduğu değerlendirilirken, 2020 yılının da yol haritası belirlendi. 2020 yılında Gaziantep sanayisinin atılım yılı olacağının vurgulandığı toplantıda ihracat rekorunun bir kez daha kırılması hedeflendi.

HER ZAMAN SANAYİCİNİN YANINDAYIZ

5’inci OSB’deki yatırımların 2020 yılında da devam edeceği belirtilirken, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti, sanayicilerin yaşayabileceği her türlü sorunda yanlarında yer alacaklarını kaydettiler. Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep'in başarısına vurgu yaparak, bu başarıda şehrin birlikte iş yapma kültürünün önemine işaret etti.

TÜRKİYE'NİN EN UCUZ ELEKTRİĞİ GAZİANTEP’TE

Türkiye ve Gaziantep'in büyüyerek gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Gül, "Türkiye'de teşvikli bölgelerin ayrı tutarsak Türkiye'nin en ucuz elektriği ve en ucuz suyu Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde kullanılıyor. Bu ise yöneticilerin bu şehri iyi yönettiğini gösteriyor. Yöneticileriniz sizlerin menfaatini kendi menfaati gibi tutarak bunu olabildiğince geliştirmeye çalışıyorlar. Odalarımızın başarısı belli. Burada yapmamız gereken kamu olarak sizlerin önünü açmak. Şirketler, markalar, patentler hepimizin. O açıdan da bu şirketlerin büyüyerek gelişmesi, Türkiye ve Gaziantep için üretmesi, bu pastanın daha da büyümesi için sizlerin yanındayız" dedi.

VALİ GÜL İNCELEMELERDE BULUNDU

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı’ndan sonra OSB'de yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Cami inşaatının kısa süre tamamlanacağı öğrenildi. Vali Gül buradan daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Müteșebbis Heyeti ile OSB'nin Arıtma Tesisi ve Çamur Yakma Alanlarında incelemelerde bulundu.

FİRMA ZİYARETELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Vali Gül, İnşaat incelemelerinden sonra firma ziyaretleri gerçekleştirdi. Vali Gül, ilk önce Asya Suni Dericiliği ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Zengin'den şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldı, üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Vali Davut Gül, daha sonra Akın Bulgur Şirketini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ile sektör üzerine değerlendirmelerde bulundu.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.