Hava Durumu

Salgında korkutan tablo…

Sağlık Bakanlığı tarafından 17-23 Ağustos COVID-19 Raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre, yeni vaka sayısında yüzde 5, ölüm sayılarında yüzde 13,entübe edilen yeni hasta sayısında yüzde 31 artış, hastaneden taburcu edilen yeni hasta sayısı yüzde 4 azalma olduğu kaydedildi. Söz konusu durum, önümüzdeki süreçte Covid-19 Salgınının etkilerinin daha da artıracağını ve Gaziantep gibi vaka sayısının yükseldiği illerde tablonun daha da derinleşmesinden endişe duyuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2020 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2020 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Salgında korkutan tablo…

Sağlık Bakanlığı tarafından 17-23 Ağustos Covid-19 Raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora ilişkin Türk Tabipler Birliğinden yapılan açıklamada, “Önceki haftaya göre yeni vaka sayısında yüzde 5, ölüm sayılarında yüzde 13,entübe edilen yeni hasta sayısında yüzde 31 artış, hastaneden taburcu edilen yeni hasta sayısı yüzde 4 azalma var.  COVID-19 Pandemisi bütün ağırlığı ile devam ediyor” ifadeleri yer aldı.

TEDBİRLER DERİNLEŞMELİ…

Söz konusu açıklama, vaka ve ölüm oranlarının her geçen gün arttığı Gaziantep’te de karşılık buldu. Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaların, Gaziantep için de geçerli olduğu ve kentte yaşanan vaka artışı durumuna karşı tedbirlerin derinleştirilmesi gerekliliği uzmanlar tarafından dile getirildi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.