Hava Durumu

“Salgın bitti anlamına gelmiyor!”

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Normalleşme Süreci ve aşı çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Normalleşme adımlarını değerlendiren Uçar, “Yasakların esnetilmesi salgının bittiği anlamına gelmiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Salgın bitti anlamına gelmiyor!”

 

Koronavirüs Salgını ile mücadele kapsamında 1 Haziran itibariyle Normalleşme Süreci başladı. Normalleşme Sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, tedbirlere uyulması gerektiğini söyledi.

“TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM ETMELİYİZ”

Uçar, “Uzun süren bir kapanma döneminin ardından yeniden normalleşmeye başladık. Yasakların esnetilmesi salgının bittiği anlamına gelmiyor. Tedbirlere aykırı olarak yapılan her hareket yeni bir kapanmaya neden olabilir. Bu nedenle tüm yurttaşlarımızı özenli davranmaya davet ediyorum. Aylardır iş yerleri kapalı olan esnaflarımızın daha fazla mağdur olmaması için kişisel tedbirlerimizi uygulamaya devam edelim. Esnaflarımızı zor durumda bırakmayalım. Bu vesileyle iş yerlerini yeniden açan tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve bol kazançlar dilerim.”

“KAMUOYU İLE PAYLAŞILMALI”

Gaziantep’te aşılama oranlarının düşük olduğuna dair bir takım iddiaları gündeme taşıyan Uçar, “Geçtiğimiz gün bazı internet sitelerinde Gaziantep'in yüzde 8,08 aşılama oranı ile 81 İl arasında 70. Sırada yer aldığına ilişkin haberler yer aldı. Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül ve İl Sağlık Müdürlüğü Gaziantep'in aşılama konusundaki mevcut durumu ile önümüzdeki günlerdeki planlamasını kamuoyu ile paylaşmalı. Aşı konusuna açıklık getirmelidir” dedi.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.