Hava Durumu

Şahinbey’den mahalle sakinlerine müjde

Her mahalleye bir sosyal tesisi yapan Şahinbey Belediyesi, Geylani mahallesi sakinlerine çok amaçlı tesis yapacağı müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2020 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2020 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey’den mahalle sakinlerine müjde

Göreve geldiği günden bu yana vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, pazar alanı ve gençlik merkezi olarak kullanılabilecek, çok amaçlı bir tesisin yapılacağı müjdesini vererek, çalışmaların devam ettiğini ifade etti. 10.831,00 m2’lik inşaat alanı üzerine yapılacak olan tesis bodrum, zemin, zemin ara, birinci ve ikinci katlardan oluşacak. Yapılacak olan çok amaçlı tesiste pazar yeri, ticari alanlar, bay-bayan spor salonu, millet kıraathanesi, büyük ölçekli düğün salonu ve zabıta birimi için yer bulunacak.

Geylani Mahallesine çok amaçlı tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Geylani Mahallesine modern bir tesis inşa edileceğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak hem şehir merkezinde hem de mahalle olan köylerimizde sosyal tesis çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak önceliğimiz vatandaşımızın rahatlığı ve ihtiyaçlarının karşılanması. Geylani Mahallesi’ne Pazar yeri ve gençlik merkezi olarak kullanılabilecek çok amaçlı bir tesis inşa edeceğiz. Ekiplerimiz bu konuda gerekli çalışmaları yapıyorlar. Yakın zamanda inşaatına başlayarak en kısa süre içerisinde de tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.