Hava Durumu

Şahinbey’den GAGEV’e 1 milyon lira

Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.Birleşim Toplantısında Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV)’na 1 milyon lira nakdi yardım yapılması konusu gündeme geldi. Teklif karar olarak gündeme gelen madde CHP’li meclis üyelerinin isteği üzerine oy birliği ile komisyona sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2019 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2019 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey’den GAGEV’e 1 milyon lira

Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.Birleşim Toplantısında Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV)’na 1 milyon lira nakdi yardım yapılması konusu gündeme geldi.  Teklif karar olarak gündeme gelen madde CHP’li meclis üyelerinin isteği üzerine oy birliği ile komisyona sevk edildi.

Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.Birleşim Toplantısı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündemde yer alan 4, gündem dışından gündeme alınan 2 madde olmak üzere 6 madde görüşüldü. Gündem maddelerinin tamamı oy birliği ile kabul edilirken, gündemin 3.maddesinde Şahinbey Oto Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgeye Araç Muayene İstasyonu yapılması konusu gündeme geldi. Gündem maddesi oy birliği ile imar komisyonuna sevk edilirken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bölgede araç muayene istasyonu yapılmasının gerekli olduğu ifade etti.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NE 30 ARAÇ HİBE EDİLECEK

Gündem dışından gündeme alınan ilk maddede Katılım A.Ş bünyesinde bulunan 30 aracın Şahinbey Belediyesi’ne hibe edilmesi konusu gündeme geldi. Gündem maddesi oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.

GAGEV’E 1 MİLYON LİRA NAKDİ YARDIM YAPILACAK

Gündem dışından gündeme alınan ikinci madde de ise Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’na 1 milyon lira nakdi destek verilmesi konusu gündeme geldi. ‘Spor Şehri Gaziantep’ temalı tanıtımlarda kullanılmak üzere kullanılması için istenen nakdi yardım yapılmasına ilişkin madde meclis gündemine teklif karar olarak sunuldu. Maddenin teklif karar olarak gündeme alınmasına itiraz eden CHP’li meclis üyeleri, belediyenin zor durumda kalmaması için maddenin komisyona sevk edilmesi konusunda istekte bulundular. CHP üyelerinin isteği üzerine ilgili gündem maddesi oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından bir sonraki meclis toplantısının 4 Temmuz Perşembe Günü saat 16.00’da yapılmasına karar verilerek oturuma son verildi.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.