Hava Durumu

Şahinbey’den eğitime tam destek

Şahinbey Belediye Meclisi Şubat ayı 1.Birleşim Toplantısı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. 17 maddenin görüşüldüğü toplantıda, Gaziantep Valiliği tarafından hayata geçirilen eğitime destek kampanyalarına destek verilmesi amacıyla Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yetki verildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2020 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2020 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey’den eğitime tam destek

Şahinbey Belediye Meclisi Şubat ayı 1.Birleşim Toplantısı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. 17 maddenin görüşüldüğü toplantıda,  Gaziantep Valiliği tarafından hayata geçirilen eğitime destek kampanyalarına destek verilmesi amacıyla Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yetki verildi.

Toplantıda gündeme alınan 16 madde ve gündem dışından gündeme alınan bir madde olmak üzere 17 madde görüşüldü. Toplantıda gündemin 16.maddesinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na protokol, sözleşme yapmak ve imzalamak üzere yetki verilmesi konusu gündeme geldi. Gündem maddesine ilişkin açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, “Belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, eğitimden spora ciddi anlamda destekler veriyoruz. Şu anda Valiliğimiz ile bir çalışma yaptık. Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizde başarıların artırılması yönünde çalışmalar var. Öğrencilere yönelik sınavlar düzenleyeceğiz, başarının artırılması noktasında kitap desteği konusunda destek vereceğiz. Teknofest bu yıl Gaziantep’te yapılacak. Okullarda tasarım sınıfları açılması, atölyeler kurulması konusunda destek olacağız. İlkokul ve anaokullarında öğrencilerimize kuru üzüm ve ceviz dağıtımı gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın zekalarının gelişmesi için bu ve benzeri çalışmaların içerisinde olacağız” dedi.

İlgili madde teklif karar olarak oy birliği ile kabul edildi.

KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK

Toplantıda gündem dışından gündeme alınan maddeye ilişkin açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, “Gaziantep’te kapalı spor salonu ve Gençlik Spor Merkezi yapımı için bir yer talebi var. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ile görüştüğümüz de belirli bir kaynak olduğu ve Gaziantep’te kapalı spor salonu ve Gençlik Spor Merkezi yapımı konusunda yer talebinde bulundular. Üç tane yerimiz var, buraları spor salonu ve Gençlik Spor Merkezi yapmak üzere kullanacaklar” açıklamasında bulundu.

Gündem madde oy birliği ile gündeme alınarak komisyona sevk edildi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.