Hava Durumu

Şahinbey, üreticinin yanında…

Şahinbey Belediyesi 243 hayvan yetiştiricisine vermiş olduğu 2 bin 751 küçük ve büyükbaş hayvanların veteriner kontrollerini yaptırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2020 04:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2020 05:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey, üreticinin yanında…

Şahinbey Belediyesi imkânı olmayan 243 aileye, hibe ile vermiş olduğu küçük ve büyük baş hayvanların sağlık kontrolünü Tarım İl Müdürlüğü hekimi Güney Cesur yapıyor. Tek tek tüm köylere giden veteriner hekim hayvanların sağlık kontrolünü yapıp hayvan yetiştiricilerine hayvanların bakımları ile ilgili tavsiyelerde bulunuyor.

YAVRULAR OLMAYA DOĞMAYA BAŞLADI

Şahinbey Belediyesinin dağıtımını gerçekleştirdiği 184 büyükbaş, 2.567 küçükbaş hayvanların yavruları da olmaya başladı. İnekler buzağı koyunlar ise kuzu vererek, hayvan yetiştiricilerinin yüzünü güldürüyor. Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine önemli destekler veren Şahinbey Belediyesi hayvan yetiştiricilerine vermiş olduğu bu destekle üretime de önemli katkılar sağlamış oluyor.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NUN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Şahinbey İlçe Tarım Müdürlüğünde görev yapan Veteriner Hekim Güray Cesur, hayvanların son derece sağlıklı olduğunu belirterek “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ihtiyaç sahibi ailelere vermiş olduğu hayvanlar ve yemler için minnettarız. Hayvanların seçim aşamasından, nakliyesinden ve vatandaşların evlerine getirilişine kadar ki tüm aşamalarda görev almaktan son derece mutluyuz. İnsanlarımıza destek olabiliyorsak bizler için büyük mutluluk. Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na ve tüm ekibine teşekkür ederim. İl ve İlçe Tarım Müdürlüğü olarak her zaman kendisinin ve çiftçilerin yanındayız” dedi.

TAHMAZOĞLU AMCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eda Eroğan, Şahinbey Belediyesi tarafından kendilerine verilen ineğin yavruladığını belirterek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun bize vermiş olduğu iki tane inekten şimdide bir tane buzağımız oldu. Buzağı ile her gün ilgilenip süt veriyorum. Onun olması bana mutluluk veriyor. Bizlere bu desteği verdiği için Tahmazoğlu amcama teşekkür ederim” dedi.

HEM HAYVAN HEMDE YEM VERDİ

Hayvanların kendilerine büyük katkı sağladığı ifade eden Ülkü Ünlü “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bizlere iki tane büyük baş ve bir tonda yem verdi. Allah kendisinden razı olsun. Bu hayvanların yavruları olacak. İki olan inek sayımız daha da çoğalacak bizlerinde yüzü gülecek. Vermiş olduğu destekten dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan  Allah razı olsun” dedi.

VETERİNER HAYVANLARIMIZIN BAKIMINI YAPTI

Kendisine hibe edilen iki tane ineğin mutluluğunu yaşayan İsmet Uzsuz “Şahinbey Belediyemiz bizlere iki tane inek hibe etti. Bu hayvanları bize verirken ayrıca bir tonda ücretsiz yem verdi. Veteriner hekim gelerek hayvanlarımızın genel sağlık kontrollerini yaptı. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çalışmalarından memnunuz vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

ALLAH BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Şahinbey Belediyesinin kendisine her zaman destek olduğunu ifade eden Döne Geçit “Şahinbey Belediyemiz bizlere iki tane inek ve bir ton yem verdi. Şahinbey Belediyesi bana sürekli yardım yapıyor ve destek oluyordu. Vermiş olduğu bu hayvan desteği ile de bizlerin yüzünü güldür.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.