Hava Durumu

Şahinbey Ampute Yenilmezliğini Korudu 4-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü’nü 4-0 mağlup ederek, namağlup bir şekilde ligdeki çıkışını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2019 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2019 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey Ampute Yenilmezliğini Korudu 4-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde  Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü’nü 4-0 mağlup ederek, namağlup bir şekilde ligdeki çıkışını sürdürdü.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezonda içerde ve dışarda aldığı galibiyetlerle lige hızlı bir başlangıç yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı ağırladı. Mavi-beyazlı ekip karşılaşmanın il yarısını 2 ve 6 dakikalarda Mubarek’in attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Şahinbey Ampute Futbol takımı 41 ve 43 dakikada Fatih Şentürk’ün kaydettiği gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, namağlup bir şekilde hedefe doğru ilerlediklerini belirterek,  “Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Futbol takımı güçlü bir rakip. Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmamız gerekiyordu. İki takımda sahada kıyasıya mücadele ettiler. Ancak karşılaşmanın sonunda galip gelen taraf biz olduk. Oldukça mutluyum.  Seyircilerimiz bu gün tribünleri doldurarak Ampute Sporuna destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Takımımız da başladığımız günden bu yana bizleri mahcup etmedi. Şuanda namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar da böyle devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.