Hava Durumu

Şahin, tehdit mi etti?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in İstanbul Güngören'de Ekrem İmamoğlu’na destek veren Gaziantepli dernekleri tehdit ettiği iddiasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2019 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahin, tehdit mi etti?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in İstanbul Güngören'de Ekrem İmamoğlu’na destek veren Gaziantepli dernekleri tehdit ettiği iddiasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvkeili Mahir Polat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda,  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hakkında çarpıcı iddialara yer verdi. Polat, “Milli mücadelede büyük bir kahramanlık destanı yazarak Gazilik unvanı alan, her zaman demokrasiden ve adaletten yana tavır koyan Gaziantepliler 23 Haziran İstanbul seçimlerinde de demokrasi ve adaletten yana tavrını koydu. Benim de büyük bir onurla taşıdığım ‘Gaziantepli’ olma unvanı ile partim tarafından Gaziantepli seçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Güngören’de görevlendirildim. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ‘İstanbul’da Yaşayan Gaziantepliler Buluşması’, Güngören’de STK ve dernekler ile yaptığımız çalışmalar neticesinde oyumuz; 5,3 puan artarak 71,648’den 82,934’e yükseldi.”

“GAZİANTEP’TE DE KAYBEDECEKSİNİZ”

İfadelerini sürdüren Polat, “Ancak bizim başarılarımızdan rahatsız olan AKP yöneticileri apar topar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, Fatma Şahin’i Güngören’de görevlendirdi. Sayın Şahin ilk iş olarak Ekrem İmamoğlu’na destek veren bazı dernek başkanlarıyla görüşmelerde bulunarak ‘sizin ne işiniz var onların yanında’ diyerek tehditler savurdu. Buradan Fatma Şahin’e sesleniyorum! Bir belediye başkanının görevi dernek yöneticilerini tehdit etmek değildir. Bu kibirden, nefret söylemlerinden ve milleti azarlamaktan vazgeçin! Sizin göreviniz halka hizmet etmektir. Gazi şehir Gazianteplileri azarlamak kimsenin haddi değildir! İzmir’de, İstanbul’da kaybettiniz. Gaziantep’te de kaybedeceksiniz. Gazi şehrin yurttaşlarına sırt çevirenler, İstanbul’daki Antepliler tarafından gerekli cezaya çarptırılmışlardır” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.