Hava Durumu

"Sağlıkta güçlü bir konuma sahip olacağız"

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ilçeye yapılacak 400 yataklı Nizip Devlet Hastanesi ile sağlık hizmetleri sunumunda güçlü bir konuma sahip olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2020 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2020 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
"Sağlıkta güçlü bir konuma sahip olacağız"

Sarı, yaptığı açıklamada, pandemi döneminde dahi yatırımlarını devam ettiren Sağlık Bakanlığının, ilçeye kazandıracağı 400 yataklı hastanenin yapım ihalesinin 14 Aralık'ta gerçekleşeceğini ve sadece Nizip ilçesine değil, bölgedeki yakın ilçelere de güçlü bir sağlık hizmeti sunacağını dile getirdi.

Belediye Başkanı Sarı, şunları kaydetti:

"Belediyemiz tarafından hibe edilen Dutlu mevkisindeki 100 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek 400 yataklı Nizip Devlet Hastanesinin projesi tamamlandı. Bu büyük proje sayesinde her alanda güçlü olan ilçemiz sağlık hizmetleri sunumunda da güçlü bir konuma sahip olacak. Son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılacak olan hastanemizin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'e, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve Milletvekilimiz Ali Şahin'e, tüm Gaziantep milletvekillerimize ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.