Hava Durumu

Royal Halı’da ihale günü…

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Naksan Şirketler Grubu’na el konulmuştu. 4 yıldan bu yana TMSF kayyımlığında yönetilen Royal Halı, Naksan Plastik ve Nakpilsa’nın satışı için ihaleye çıkılacağı açıklanmıştı. Royal Halı Fabrikası için 6 Ekim (bugün) 352 milyon TL muhammen bedel ile ihaleye çıkılacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2020 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2020 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Royal Halı’da ihale günü…

Geçtiğimiz hafta Gaziantep’e gelen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF Kayyımlığında yönetilen Naksan Plastik ve Royal Halı’nın satışına ilişkin açıklamalarda bulunmuş, Royal Halı Fabrikası için 6 Ekim tarihinde ihale yapılacağını açıklamıştı. 352 milyon TL muhammen bedel ile satışa sunulacak olan Royal Halı Firması ihalesi bugün yapılacak.

AİLENİN AVUKATLARI HAREKETE GEÇTİ…

Edinilen bilgilere göre, ihaleye çıkarılacağı açıklanan Naksan Holding ve Royal Halı'nın satışına itiraz edildi.  Nakıboğlu ailesinin avukatları, Naksan Holding ve Royal Halı'nın satışı ile ilgili Yargıtay’a itiraz dilekçesi verdi. Avukatların, yerel mahkemenin verdiği karara Yargıtay’da itiraz edildiği belirtildi.

Adli sürecin halen devam ettiği Yargıtay'daki sürecin tamamlanmadan satışın yapılmasının doğru olmadığı ifade edilerek 6 ve 20 Ekim’de yapılacak satışa itiraz edildiği öğrenildi.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.