Hava Durumu

“Rehavet, felakete yol açar!”

Günlük vaka sayısının iki binlere ulaştığı Gaziantep’te, salgına karşı alınan tedbirler artıyor. Kent genelinde sosyal hayatın kısıtlanması için denetim çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlara yönelik uyarılarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, Aralık ayı itibariyle aşının yaygınlaşacağını, bu süreçte vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Rehavet, felakete yol açar!”

Gaziantep’te artan vaka sayıları ile gündeme geliyor. Vaka sayılarındaki artış ile birlikte kent genelinde alınan tedbirler artarken, Gaziantep Valisi Davut Gül vatandaşlara yönelik uyarılarda bulundu. Vali Davut Gül, “Aralık ayının ortalarından başlayarak 3-4 ay içerisinde aşı yaygınlaşacak.”

“ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI”

Aşının yaygınlaşması ile birlikte salgının etkisinin kırılacağını ifade eden Vali Gül, “Bu süre içerisinde hastalanmamak ve başkalarını hasta etmemek için azami tedbir şart! Rehavet, bıkkınlık ve bezginlik felakete yol açar! İlkbaharın güzellikleri sizi bekliyor, çoğu gitti azı kaldı” ifadelerini kullandı.

VALİ GÜL’DEN PLAZMA BAĞIŞ ÇAĞRISI

Gaziantep’te her geçen gün artan plazma bağış çağrıları da her gün artıyor. Koronavirüs tedavisinde etkili olan plazma bağışı konusunda Vali Gül açıklamalarda bulundu. Vali Gül, “Covid-19 hastası olup iyileşenlerin maalesef çok az bir kısmı plazma bağışında bulunuyor. Lütfen çektiğiniz çileleri unutmayın! Bu durumu en iyi siz anlarsınız” ifadelerini kullandı.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.