Hava Durumu

Raybüs, 6 ay sonra hizmete giriyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep-Nizip- Karkamış arasında hizmet vermesi beklenen Raybüs Seferlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Raybüs, seferlerinin gecikme nedenlerini anlatan Vali Gül, Gaziray ve diğer trenlerin yeni depo alanı inşaatının devam ettiğini ve Raybüs’ün hizmete alınacağını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Raybüs, 6 ay sonra hizmete giriyor

Gaziantep-Nizip-Karkamış arasında hizmet vermesi beklenen Raybüs Seferleri, kentte tartışma konusu oldu. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep-Nizip-Karkamış arasında yolcu taşımada kullanılacak olan Raybüs Seferlerinin akıbetini sıkça gündeme getirmişti. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Hocaoğlu, “Nizip Belediye Başkanı Sayın Sarı’nın RAY-BUS resmini göstereli 4 ay oldu? Biz hala RAY-BUS’un kendisini göremedik. İlk sefer tarihini bildirir bizi de lütfedip çağırırsanız, bir Nizipli olarak bende yaptığı hizmet için tüm basının önünde teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Raybüs Seferlerine ilişkin Nizip Belediyesi sessizliğini korurken Gaziantep Valisi Davut Gül, Raybüs Hattında incelemelerde bulundu.

“6 AY SONRA HİZMETE ALINACAK”

Açıklamalarda bulunan Vali Gül, “Gaziantep-Nizip-Karkamış tren yoluna turizm amaçlı tren setleri getirilerek ucuz ve kaliteli seyahate imkan sağlanmıştır. Gaziray ve diğer trenlerin yeni depo alanı inşaatı devam ettiği için 6 ay sonra hizmete alınabilecektir” ifadelerini kullandı.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.