Hava Durumu

Rakip; Bağcılar Belediyesi…

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’inde ikinci yarı bu hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. Ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizen ve ilk yarıyı 4. Sırada tamamlayan Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ikinci yarının ilk haftasında İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin konuk ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Rakip; Bağcılar Belediyesi…

 

Tekerlekli  Sandalye Basketbol Süper Lig’inde ikinci yarı bu hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. Ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizen ve ilk yarıyı 4. Sırada tamamlayan Gazişehir Gaziantep  BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ikinci yarının ilk haftasında İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin konuk ediyor.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda ligin ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Ligin ilk yarısında 8 galibiyet, 4 yenilgi alarak 20 puanla toplayan kırmızı-siyahlı basketçiler, rakip potaya 877 sayı atarken, kendi potasında 665 sayı gördü. 212 artı averajı bulunan Gazişehir 20 puanla ligde 4. Sırada yer alıyor.

İLK YARIYI LİDER KAPATABİLİRDİK

Ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergilediklerini belirten Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol  Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Ligin ilk yarısını lider kapatabilirdik” dedi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve İzmir maçlarını son saniyelerde kaybettiklerini vurgulayan Karakafa, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde her takım bir birini yenebilecek güçte. Gazişehir olarak bizde bu takımlardan birisiyiz. 14 takımla oynanan Süper Ligin ilk yarısını lider kapatabilirdik. Beşiktaş maçını son saniyede, Fenerbahçe, Galatasaray maçlarını son saniyede, İzmir maçını ise uzatmalarda kmaybettik. Bu maçlarda şans yanımızda değildi. Buna rağmen ilk yarıyı 8 galibiyetlye 4. Sırada tamamladık. Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz maçlardan ders çikartarak, ikinci yarıda daha fazla galibiyetler almak istiyoruz” diye konuştu.

PERDEYİ BAĞCILAR MAÇIYLA AÇIYORLAR

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Talat özkarslı Spor Salonun’da İstanbul Bağcılar Belediyesi ile oynayacaklarını  vurgulayan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde ikinci bu hafta start alıyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda yendiğimiz Bağcılar  Belediyesi’ni bu hafta konuk edeceğiz. Bağcılar Belediyesi’de bu ligin iyi takımlarından birisi. Kendi evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Karşılaşma Cumartesi günü saat 11:00’da Talat Özkarslı Spor Salonun’da. TRT SPOR 2’dan canlı yayınlanacak. Bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.